No Josif to niech wraca, bo to topka merytoryczna na tym forum akurat.
Chyba topks trollowska, bo merytoryki to tam dużo nie było
Pisał chyba, że już się nie pojawi.
Czemu ja dostałem akwarium?
To był najlepszy moment z City, nie wiem czy kiedykolwiek ktoś tak kiedyś zrobił
, Ale zaczęli sie kotłować i zdjął.
Tu nie powinno być kolejnej, bo takie coś nie istnieje, tylko przypadkowej ![]()
A co? Tym razem nie będziecie mi kazać “zamknąć się” gdy chciałem z wami podyskutować po przegranych meczach? Wiadomo, że lepiej grzać narracje, ze ja niby na coś tam (wygrany mecz) czekam. Nie warto sobie psuć nerwów, zwłaszcza w okresie świątecznym i zwłaszcza, że wszystko co mieliście wartościowego do powiedzenia, powiedzieliście już w październiku, a teraz jedynie się powtarzacie. Więc liżcie sobie jajeczka (świąteczne oczywiście) wyłącznie między sobą.
@laensraanmars Lubię satyrę i lubię niemal wszystkie memy o mnie, które zawierają chociaż ziarnko prawdy. Zazwyczaj je doceniam. Nie lubię, gdy kolejny raz próbuje mnie się obrażać (nie ty, są od tego inni), kłamiąc o rzekomym moim “wyczekiwaniu” na wygrane mecze, żebym się niby dopiero po nich uaktywnił. Być może właśnie na propagandę tych osób się nabrałeś.
Buuu, nigdy nic złego Ci nie napisałem, myślałem, że lubisz taką satyrę wobec twojej osoby w dziale humor, bo tutaj moim zdaniem są inne reguły, nie chciałem Ci zrobić przykrości i więcej nie zrobię.
: (
Bardziej pasowałby temat Slota, bo to raczej nie jest śmieszne, ale nie chce zaśmiecać tamtego wątku.
Pomyśleć, że to był niedawno nasz wybraniec, ten porównywany do Boba Paisleya, niestety Holender przeszedł na ciemną stronę mocy.