Humor

I to właśnie przy 0-4, naprawdę bezjajeczne zachowanie :stuck_out_tongue:

A komentator u nas nie pamietam tam nazwiska, ale mówi zaraz Bruno dostał w brodę albo szyje. Ogólnie żenujący poziom gościu prezentował, nie Pełka tylko ten drugi.

2 polubienia

https://twitter.com/BoyBetterKn0wn_/status/1632665187923763200?t=lpeOo5jlEFsRioWIzFxviQ&s=19 Jamie szef :sweat_smile:

1 polubienie

4 polubienia

7dftsd

Po wczorajszej wygranej dałem się ponieść emocjom i stworzyłem swój nowy Avatar.
Tak chciałem się tylko pochwalić.

12 polubień

Ja tam czekam już od rana na skrót meczu oficjalnego kanału ManU na YouTube, ale coś im wolno idzie. Już nawet ludzie pod ich ostatnim filmikiem cisną z tego :rofl:

Wiem, że już trochę za bardzo jest spamowane memami o meczu z United, ale dzisiaj szybciej wypuściłem powietrze nosem jak to obejrzałem.

12 polubień

Przebieg meczu z kanału 442oons :slight_smile:

6 polubień

:joy: :joy: :joy: Jurganfield :+1:

2 polubienia

10 polubień

“MEMnited”- Betis 0:3 bo Hiszpanie to jednak nie my :joy:

1 polubienie

Przypominam, że dzisiaj 7 marca.

14 polubień

7

5 polubień

Obiecuję, że za moment przestanę się pastwić.

1 polubienie

Jest nasz. Jeszcze trochę.

Ostatnia scenka najlepsza :smiley:

2 polubienia

Chciałem to wrzucić na wątek meczowy, ale te wypowiedzi “ekspertów” niejednemu tutaj poprawią humor :rofl:

https://www.sport.pl/pilka/7,65080,29537753,media-skandal-w-anglii-kompletnie-pijany-gwiazdor-manchesteru.html#do_w=107&do_v=819&do_st=RS&do_sid=1054&do_a=1054&s=SMT_Link_2&do_upid=819_ti&do_utid=29537753&do_uvid=1678260632644

To chyba najlepszy temat dla tego artykulu.
W sumie jezeli chodzi o to,ze sie Kyle narabal to mu sie nie dziwie :grimacing: On po prostu swietowal nasze 7:0 nad “somsiadem” z jego miasta :joy:
Oczywiscie nie popieram ewentualnego molestowania seksualnego!

Nie czaje jak dorosły facet może być tak głupi ( o ile są jakieś dowody, artykuł przeczytałem tak 3 po 3.
Żyjemy w czasach gdzie co chwilę się kręci jakieś afery w tym temacie. Jesteś popularny, tym bardziej skupiasz uwagę itp
Nawet jako gwiazdor jak masz ochotę na jakąś pospolitą dziewczynę, to weź ją na chatę , gdzie nie ma kamer, jest kultura itd.
Nie bije już do samego Anglika, ale ogólnie do piłkarzy przy kasie.