przecież 80% piłkarzy to zwykłe debile i patusy, którzy gdyby nie mieli talentu do piłki, to skończyliby w fabryce pracując na 3 zmiany za minimalną. Dlatego takie zachowania nie dziwią. Po prostu nie oczekuj klasy od takich ludzi.
7 wg. Jamie Carraghera
Strażnik moralności przemówił
Do grania w piłkę na takim poziomie potrzeba wiele wyrzeczeń i sporej samodyscypliny. Do tego niesamowitej pracowitości. Wyjątki się zdarzają, jednak same te cechy świadczą o tym, że raczej “patusami” nie są. Co do inteligencji to właśnie zależy piłka poszła tak mocno w niuanse taktyczne, że aby zrozumieć co ma się robić na boisku to trzeba mieć chociaż te kilka zwoi pracujących właściwie ![]()
A co do samej sytuacji, kto nie robił głupich rzeczy po pijaku
Co do molestowania, to tam nie widać, żeby ta dziewczyna się broniła, czy uciekała, nawet druga sama go molestuje patrząc na to w ten sposób ![]()
@Rafael7 te memy to jeszcze chyba dobre parę dni będą się pojawiały.
Kanał Liverpoolu, zwróćcie uwagę na czas i datę wstawienia.
Bonusik:
Śmiech Carraghera rozwala
Patrząc na obecny sezon nie zdziwi mnie ani trochę komplet zwycięstw.
Równie dobrze 0 punktów, niestety gramy nierówno, często strasznie chaotycznie. Staliśmy się chimeryczną drużyną, jakbyśmy wrócili do czasów Rodgersa/początków Kloppa.
Często wyglądamy jak jakaś przypadkowa zbieranina na boisku, ogólnie mam wrażenie, że jakby nie patrząc na nazwiska, oglądając po prostu spotkanie takie jak nasze ostatnie. To odnosi się wrażenie, że gramy jak drużyna beniaminka, co zrobiła 1000 transferów, aby ratować sezon i nic się w grze nie klei.
Tutaj tak samo.
Kompletnie popierdo/0n# sezon.
A przez całą karierę w Realu nie otrzymał żadnej bezposredniej czerwonej kartki
Gdy byl graczem Realu to zaliczal sie do istot myslacych!
Po przejsciu do “MEMnited” i zwiazanym z tym obowiazkowym “praniu mozgu”
jego IQ ulegl drastycznemu obnizeniu i stad te kartki ![]()
Post wrzucony przed zimowym okienkiem transferowym i głośnymi plotkami o transferach. Pomyślałem, że nada się do tego wątku ![]()

![]()