Pośmialismy się z 7UPa, 7Daysa etc, no to teraz mamy to. Brawo drużyna, w niczym nie chcecie być gorsi od United nawet w ośmieszaniu sie xd
Mogą być stepy Kazachstanu czy wycieczki na Kaukaz w ramach LKE…
Słuchajcie wielka prośba. Zaginął mój forumowy kolega Isengrim. Ostatni raz widziany o godzinie 18.07 (5 minut przed golem liverpoolu na 1-2). Słyszałem różne plotki, ale liczę na waszą pomoc z poszukiwaniem gościa. Facet zniknął akurat w momencie, kiedy Liverpool zaczął grać dobrze, co za pechowiec.
Ja szukam tych osób, co mu lajki () dają XD
Ciekaw jestem reakcji Kloppa, bo jesli te wszystkie newsy są prawdziwe, to również Jurgen został zrobiony w wała.
Mam wrażenie, że Klopp był w stanie przełknąć ten sezon i brak wymaganych wzmocnień mając na uwadze zapewnienia dotyczące sprowadzenia Jude’a i innych graczy. Teraz (ciągle zakładając prawdziwość tych newsów) Kloppowi pokazano środkowy palec… to może zmienić jego plany związane z przyszłością w Liverpoolu
Z tego co się czyta, to Klopp z chęcią na wszystko przystaje można by ująć, że jest współwinny. I jak chce odchodzić? To niech zrobi to jak najszybciej. Jemu też się odkleja mocno.
Parafrazując klasyka: nasza cywilizacja wali się w gruzy a Tobie/Wam tylko Jude w głowie🤣
Prawie nic w tej historii nie jest prawdą. Po meczu przeprosił za ten komentarz, posędziował mecz, ale nie rozdał tych kartek. Poza tym on nie ma na imię Karim tylko Kerem. To jest prawie tak samo głupia historia, jak ta o Anelce i plaskaczu od Vieiry.