No i gralismy dzieciakami, zgodnie z najlepszymi wyspiarskimi wzorcami.
Pep wystawiał na finaly CC pierwszy skład czy młodzież?
Ten sam Pep w 1/2 2021:
Hipokryzja, tam samo jak z sędziowaniem, jak nam sędziowie przekręcali mecze to mówią, że trzeba uszanować decyzję sędziów, a jak im się krzywda dzieje, to zwalnianie, wyzywanie i podważenie kompentecji.
Jak wiatr zawieje i dlatego będzie mi Kloppa brakować, jeden z niewielu, który nie boi się mówić otwarcie swoich opinii.
To już nawet śmieszne nie jest. Le kabaret…
https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1762544808768250080?t=rK5lvHDkh22QzWOjs1A5xw&s=19
Koleś który kopie piłkę jest zapraszamy przez prezydenta kraju z jedną z najsilniejszych gospodarek świata, w którym są ważniejsze problemy do rozwiązania niż kontrakt rozkapryszonej gwiazdki futbolu. Zapraszany po to, żeby jeden z najbogatszych ludzi świata błagał go razem z prezesem klubu (notabene też miliarderem) żeby przedłużył kontrakt, a wszystko to przy lobby Prezydenta Francji.
Ale w tym tweecie jest napisane, że temat kontraktu nie będzie poruszany na tym spotkaniu.
Jak świat szeroki i długi politycy lubią się ogrzewać w blasku popularnych sportowców. Duda to pewnie by sam do Lewandowskiego poleciał jakby ten mu pozwolił.
A że to głupie to zgoda. Na szczęście raczej bez znaczenia.
Wataru Endo oskarżony o oszustwa podatkowe. W jego kieszeni po meczu na Wembley znaleziono ponad 200mln funtów, które zostały wydane na środkowych pomocników Chelsea.

Pomijając humorystyczny wydźwięk - wiesz ile waży 200 baniek funtów w gotówce? Nie jedną kieszeń by rozerwało
Wszedłem w ten wątek, żeby wrzucić posta i mało co nie oplułem monitora gorącą czekoladą!
Te memy z Odegaardem nigdy się nie znudzą! haha
Najśmiejszniejszy portal sportowy w Polsce jak zwykle trzyma poziom. Podobno Salah już podpisał kontrakt z nowym klubem z Saudi Pro… goodbye Mo…
Tak mi się też przypomniało, że po ogłoszeniu odejścia przez Kloppa wrzucili tak daremny tytuł newsa, że trudno w ogóle tych gówniarzy nazwać dziennikarzami…
Na kanonierzy.com samo gęste, aż się pasek grzeje w pompie
Jeżeli LiVARpool ma oznaczać to, że cały czas nas sędziowie dymają na decyzję podjęte na VARze, no to by się zgadzało
Jedno można stwierdzić, na pewno mecze chłopaki śledzą na flashscorze - nasze, tak samo jak Arsenalu, aż tak odklejonym chyba być nie można.
Sędzia dostał info że Darwin planuje w 98 strzelić to tyle akurat doliczył no przecież, że ja na to nie wpadłem