Humor

Kibice kanonierów: “LFC jest półkę niżej niż my”
Tymczasem tabela Premier League:

Zestawienie trofeów wszechczasów:

Źródło: https://theanalyst.com/eu/2024/02/most-successful-english-clubs-football/

Zaraz ich City zepchnie z podium wszechczasów, a kibice kanonierów (przynajmniej polscy) zrobiliby dobrze Guardioli na kolanach, aby tylko Liverpool znowu czegoś nie wygrał. Długi czas nazywali Artetę “baristą”, a teraz sączą jad przeciwko tym, którzy mają czelność być wyżej w tabeli. Hipokryci i psy ogrodnika.

3 polubienia

Z tabeli powyżej wynika, że nie są liczone żadne superpuchary.
Ale tak czy siak jesteśmy number one :red_circle::muscle::grinning:

Jak Pep się nie znudzi i zostanie jeszcze parę lat w City to faktycznie Arsenal może wypaść poza podium.

Ból dupy w internecie to najlepsza rzecz do czytania

1 polubienie

Króciutko z nimi.

Jak dla mnie bardzo trafne.

8 polubień

Ogólnie w normalnych warunkach można pomyśleć, że to taki słabo śmieszny żart, ale że mamy doczynienia z kibicem Arsenalu…
Ta społeczność jest tak upośledzona, że oni bardziej cieszą się z porażek przeciwników niż ze swoich zwycięstw.

3 polubienia

Mnie tam bawi, też dzisiaj jestem za junajted, oni przecież i tak nic nie osiągną, a city to teraz nasz bezpośredni rywal, to po prostu chłodne i wyważone podejście, w pozostałych meczach niech tam przegrają wszystko, ale dzisiaj niech mają dzień konia.
Powiem Wam, że odkąd napisałem że jestem za junajted to też jakąś rączki mnie swędzą. :wink:

@FanLFC25 widziałem co tam wrzucaliście, sam chyba nigdy nie wszedłem na stronę żadnego naszego przeciwnika, ale widziałem też spory wysryw nie tylko kibiców arsenalu na twitterze i co mamy z tym zrobić? Ja nie zamierzam się zniżać do ich poziomu, choć pisanie np. junajted czy varsenal mi sie zdarza, ale to takie drobne pstryczki i tak samo traktuje ich Livarpool, tak naprawdę nie obchodzą mnie ich OPINIE, bo fakty są po naszej stronie, wystarczy im podesłać do porównania gablotki obu klubów i wszystko jest jasne. To jest FAKT i tylko tym warto się zajmować.
Co do dzisiejszego meczu to dla mnie marzec dla city jest kluczowy, jak przejdą suchą stopą to będzie problem.
Aj usunąłeś post jak już kończyłem, ale już wrzucę najwyżej będzie no context football commentary :smiley:

1 polubienie

Kanonierki niech najpierw poczekają na swój mecz, zamiast liczyć na potknięcia rywali. Rozumiem, że mecz z Sheffield w ich obecnej formie można uznawać za 3 pkt z automatu, ale jakoś rok temu z Soton, które też było ostatnie w tabeli wyszło inaczej.

U tych kwadratowych łbów to dzień jak co dzień, tam grał Bellerin.

1 polubienie

https://twitter.com/CFC_Janty/status/1764307251425116358?ref_src=twsrc^tfw|twcamp^tweetembed|twterm^1764307251425116358|twgr^d5ed6756c1a7e5a155d66e0864847e9f5cddc496|twcon^s1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.fcbarca.com%2Fla-rambla

:joy::joy::joy:

A tak drogie dzieci, wygląda manipulacja xDD Ludzie od trollstron mają wodogłowie czy myślą, że większość kibiców ma wodogłowie? Jakim trzeba być zje*em, żeby nie rozumieć, że chodziło o skład grający całą dogrywkę chłopakami z zerowym doświadczeniem na skład za grube miliony.

A tu coś co mi się podoba :smiley:

9 polubień

8 polubień

Jakbym gdzieś to widział…

4 polubienia

Właśnie miałem to wstawić. Ci idioci nawet komentarza nie potrafią napisać, tylko bezczelnie kopiują. Co za bydło.

1 polubienie

"@XandeR napisał: “Czerwonka dalej na farcie, na papierze niby jeszcze sie licza, ale na boisku daleko za City i Arsenalem, niech sie lepiej skupia na walce z kontuzjami i AV, bo to jest w ich zasiegu”

Oni są odrealnieni niesamowicie xD

1 polubienie

To jest z armaty forum?

1 polubienie

A skąd te wpisy? Z poziomu wnoszę, że forum armatek?

1 polubienie