A jest Volvo V60 nie w kombi?
Tak, nazywa się S60
#znaki
Nie wiedziałem czy wrzucać w dziale ciekawostki czy humor, ale jednak chyba tutaj bardziej pasuje
Sadio doczekał się swojej statuy w Senegalu.
Jak żywy Prawie tak piekny jak popiersie Cr7
Ja tam Śmiechlem
“memnited” wszędzie potrafią coś zepsuć!
Dlaczego wrzuciłeś dwa zdjecia Sadio? Pokaż pomnik
Anglicy są strasznie aroganccy. Czepia się chłop cuccurelli a sam w składzie miał 43 letniego trippiera który jest prawym obrońca🤦 jeszcze cuccu z kapitalna asysta
Są aroganccy bo wyraził swoją opinię, za to Cucurella nie jest arogancki po tym wpisie? Fajnie że dał radę na turnieju bo też w to wątpiłem, ale z takimi zdolnościami aktorskimi które prezentował przez cały turniej i wczoraj w doliczonym czasie, to powinien od razu iść do Barcelony.
W Barcelonie zdobywał pierwsze szlify W hiszpańskiej to tak chyba mają, Bellignham też od podmuchu wiatru ma połamaną nogę
Z jednej strony śmieszna odpowiedź Cucurelli, ale z drugiej strony Neville teraz jest punditem aka prawie dziennikarzem. To co, dziennikarze mają się bać wygłaszania swoich opinii bo piłkarz to usłyszy?
W sumie wziął go na świecznik i się pomylił, Cucurella miał asystę przy bramcę dającej zwycięstwo w turnieju plus ogólnie zagrał bardzo dobry turniej, więc się trochę Nevillowi odgryzł Jak dla mnie fajny troll
Każdy dziennikarz tak robi w sumie dobrze, że trafiło na Neville’a, który za bardzo się tym nie przejmie, a nie na kogoś bardziej wrażliwego