Osobiście lubię Fodena, ale mem mistrzostwo.
xD
Jeszcze tylko sierpień
Vinicius próbujący odebrać złotą piłkę Rodriemu na gali złotej gały.
Wtedy na pewno oskarzylby tego bialego czlowieka o rasizm
XDDDDDD
Wybuchłem śmiechem jak to zobaczyłem
To się zmienił ten Aspas XDDD Inaczej go zapamiętałem
Trochę mamy burdel na tej stronie.
Zastanawiałem się czy to nie dać do działu “Strona/forum i wszystko z tym związane” ale tu chyba lepiej pasuje
co by nie mówić podoba mi się rodzaj burdelu na tej stronie, w porównaniu do np kanonierow czy devilpage, już pomijając nasze stosunki co do tych klubów. mamy naprawdę super stronę + forum, podczas gdy oczy bolą od patrzenia na strony ww. klubów.
e: ,burdelu na naszej stronie’’ w takim sensie że są to niezauważalne drobnostki, a ogół jest piękny. bo dziwnie to mogło zabrzmieć
Zgadzam się jak najbardziej
Mamy bardzo fajną i przejrzystą stronę/forum o naszym klubie, którą odwiedzam codziennie z wielką przyjemnością.
Burdel to może za duże słowo, na pewno nie miałem na myśli obrażania tu kogoś odpowiedzialnego za te rzezczy, jeśli ktoś tak się poczuł to przepraszam.
A o tych “burdelowych” rzeczach potrzebnych do zaktualizowania pisałem niedawno w dziale “strona/forum i wszystko z tym związane” no i wczoraj znalazłem kolejną drobnostkę do poprawy która przy okazji mnie rozbawiła dlatego dałem to do działu humor
Żeby nie było offtop’u
Co to ? (post musi mieć 20 znaków)
Murzyn srający do stawu gdzieś koło Katowic chyba.
Murzynianka Zdrój lekko gazowana
Naprawdę żeby mieć ubaw z murzyna walącego do stawu to trzeba mieć niezłe wakacje. Niech sie już kończą, bo dzieci się nudzą. Bardziej żenujące niż zabawne