Osobiście lubię Fodena, ale mem mistrzostwo.

xD

Jeszcze tylko sierpień ![]()
Vinicius próbujący odebrać złotą piłkę Rodriemu na gali złotej gały.
Wtedy na pewno oskarzylby tego bialego czlowieka o rasizm ![]()
XDDDDDD
Wybuchłem śmiechem jak to zobaczyłem ![]()
To się zmienił ten Aspas XDDD Inaczej go zapamiętałem ![]()
Trochę mamy burdel na tej stronie.
Zastanawiałem się czy to nie dać do działu “Strona/forum i wszystko z tym związane” ale tu chyba lepiej pasuje ![]()
co by nie mówić podoba mi się rodzaj burdelu na tej stronie, w porównaniu do np kanonierow czy devilpage, już pomijając nasze stosunki co do tych klubów. mamy naprawdę super stronę + forum, podczas gdy oczy bolą od patrzenia na strony ww. klubów.
e: ,burdelu na naszej stronie’’ w takim sensie że są to niezauważalne drobnostki, a ogół jest piękny. bo dziwnie to mogło zabrzmieć
Zgadzam się jak najbardziej ![]()
Mamy bardzo fajną i przejrzystą stronę/forum o naszym klubie, którą odwiedzam codziennie z wielką przyjemnością.
Burdel to może za duże słowo, na pewno nie miałem na myśli obrażania tu kogoś odpowiedzialnego za te rzezczy, jeśli ktoś tak się poczuł to przepraszam.
A o tych “burdelowych” rzeczach potrzebnych do zaktualizowania pisałem niedawno w dziale “strona/forum i wszystko z tym związane” no i wczoraj znalazłem kolejną drobnostkę do poprawy która przy okazji mnie rozbawiła dlatego dałem to do działu humor ![]()
Żeby nie było offtop’u
Co to ? (post musi mieć 20 znaków)
Murzyn srający do stawu gdzieś koło Katowic chyba.
Murzynianka Zdrój lekko gazowana
Naprawdę żeby mieć ubaw z murzyna walącego do stawu to trzeba mieć niezłe wakacje. Niech sie już kończą, bo dzieci się nudzą. Bardziej żenujące niż zabawne ![]()