Ten Nunez, który nie trafił do łóżka, to jest mistrzostwo xD
To chyba tylko tu sie nadaje, dwaj polscy sędziowie miedzynarodowi Frankowski i Musiał ktorzy mieli nazajutrz sędziować mecz el.lm. nawaleni jak meserschmidt wylądowali na izbie wytrzeźwień z ok. 1,8 promila gdy postanowili ukraść znak drogowy
trzeba chyba prześledzić co robili niektórzy sędziowie przed meczami liverpoolu w zeszłym sezonie, bo coś ich musiało trzymać
Obligatoryjny mem w kontekście transferów - miejmy nadzieję, że tym razem się nie zestarzeje tak źle jak po Caicedo <3
Mnie bardziej rozpierdala ich mniemanie o sobie, bo pomimo, że my przegraliśmy tyle tytułów czy finałów o włos, to jednak każdego garnka chociaż po jednym z każdych rozgrywek włożyliśmy do gabloty, a oni kolejny rok nic w Europie, nic w lidze, a ledwo w niej nas zaczęli wyprzedzać (a dalej… nie wygrywać) i już wielki Arsenal. Kolejny taki rok i przecież najlepsi tam zaczną odchodzić, gdy tylko Real czy inny Bayern zapuka.
Arsenal to śmieszny klub. Uważają się za wielkich, a gdy przychodzi co do czego to nie mają w gablocie nawet jednej Ligi Mistrzów xD
też się uśmiechnąłem gdy to dziś zobaczyłem. niech pierwszy rzuci kamień ten kto przy takich okolicznościach nie szuka zubimendi crazy skills welcome to liverpool danza kuduro remix
Taka umiejętnosc na pewno przyda im sie na codzień, chlop jest praktyczny idzie z duchem czasu i bieżacymi trendami w UK.
Taka ciekawostka, nie wiem czy ktoś pisał, ale Arteta jest wśród sław hollywoodu, prezydentów, artystów jednym slowem w gronie elyty która znajduje sie na slynnej liście Epsteina, multimilionera ktory handlował nieletnimi w celach seksualnych. Ciekawe co tam robil na tej wyspie?
??? XDD
Świetny, bardzo zdrowy i budujący sposób rozwoju ludzi. Gratulacje panie Arteta XD