No ale to Bruno Fernandes ma brata bliźniaka? Pewnie w połowie się zmienili, świeży zawodnik.
No to odnośnie Manchesterów jeszcze ja coś dorzucę od siebie.
Może to nowe maskotki klubowe, skoro wszedł tam RATcliffe?
@Bubek555 na kanonierach mają generalnie bajzel z tematami i jedną z najslabszych polskich stron w PL. Już jakiś czas temu o tym pisałem - LFC.pl wymiata pod tym względem, można nas stawiać za wzór wszystkim innym klubom, nie tylko w PL ![]()
Biedna, prześladowana ofiara rasizmu i najlepszy piłkarz świata w jednej osobie:
https://x.com/MagicalXavi/status/1894854712513700034
Neymar 2.0, z tym że Neymarowi może co najwyżej buty czyścić
W tym przypadku powinien być karny za fauł na VJ i czerwona kartka za brutalne uderzenie w twarz ![]()
Brazylijczycy mają chyba największe stężenie piłkarzy którzy umysłowo nie do końca dojeżdżają, co zresztą się objawia w przeróżny sposób. Tak na szybko - Neymar, Vini, Paqueta.
Aż dziw że na szybko nie powiedziałeś o pewnym fawelarzu z Tottenhamu xd
Wiem że ludzie to robią, ale porównywanie jednego z najlepszych techników futbolowych z silnym czarnym chłopakiem nie ma wiekszego sensu.
Viniciusowi technicznie bliżej do Hendo niż do neya
@el_pistolero akurat do cb to żartobliwie pisalem, ale jeśli wejdziesz na x to mnóstwo kibiców Realu ich zestawia ![]()
Adriano, Ronaldo, Ronaldinho, Carlos, Pato… prawie kazdy Brazylijczyk ma bardzo gruby odpał. A nawet jezeli jest wzglednie cywilizowany to i tak ma odpały jak chocby nasz Firmino - co prawda jezdzenie na bombie w wigilie to bardzo… “akceptowalny” odpał niskiego poziomu jak na nich, ale no nadal jest to pewna reguła. xD
Zależy kto gdzie wychowany ;d z Kaką nie kojarzę, by były jakiekolwiek problemy, tylko że on wywodzi się z bogatego domu, a do tego często wspominał o naukach z kościoła itd.
Wyżej wymienieni, to raczej mieli za dzieciaka widok alkoholu, narkotyków, imprez, ruchaństwa, to i większość poszła w te klimaty, gdy stan konta pozwalał hulać ile dusza pozwoli.
https://vm.tiktok.com/ZNdJuDYVV/
Ja jestem sportowy Andrzej ![]()
Ja pisałem, że Neymar 2.0 pod kątem symulek. Myślałem, że to jasne, kiedy dodałem że może mu piłkarsko co najwyżej buty czyścić
Nie zapominajmy o gwałcicielu z Juazeiro - Danim Alvesie.