Jeden z najwiekszych sedziowskich przekretow jakich widzialem w zyciu.W tym finale powinny byc spokojnie 2 karne dla nas do przerwy za gre w siatkowke/pilke reczna w obrebie 16 metrow i po uplywie 45 minut mecz powinien byl byc rozstrzygniety na nasza korzysc.
Nie byloby pierolenia o wspanialej Sevilli
Po naszym meczu z Lisami kolejny do kolekcji.
Wychodzi na to, że ManU za SAF to była prawdziwa kuźnia kadr szkoleniowych
Do powyzej:
“memnited” ole" ja ciagle z ciebie smieje sie
Koledzy siedzacy w “bukmaherce”-jaki jest kurs na wygrana Arsenalu w tym sezonie w PL bo moze warto zaryzykowac troche kasy i sie wzbogacic ?
Ehh miałem się z tym memem wstrzymać do fety na Anfield, ale po wczorajszym remisie Arsenalu nie mogłem się powstrzymać.
Fakt! nie oplaci sie grac
Ale że jakie European trophy? Chodzi o Emirates Cup?
W sumie wszystko się zgadza My wygraliśmy w 2005, oni wygrali Puchar Zdobywców Pucharów - czyli póżniejszą Uefa, czyli terazniejsze Lige Europy
w 93/94 pokonująć PSG w polfinale i w finale PArmę
I jeszcze to: zmarly Papiez to nasz Jan Pawel II a Arsenal ma w swoich szeregach Kiwiora z
Puchar Zdobywcow Pucharow zostal wchloniety przez Puchar UEFA to tak gwoli scislosci
A Liverpool miał wtedy Dudka, wszystko działa w tym momencie na korzyść Kanonierów
A ja myślę, że ligę mistrzów wygra Inter Mediolan bo idąc tym tokiem rozumowania to zmarły papież to przecież Argentyńczyk a z grona 4 półfinalistów z tego co kojarzę tylko w Interze są piłkarze z tego kraju (Lautaro, Correa i młody Caarboni). Natomiast jeżeli mówimy o Polakach to jest tam też dwóch Polaków:)
Szczerze z grona tych czterech drużyn to osobiście będę trzymał kciuki za Nerrazurich i jakieś mam przeczucie, że mogą to wygrać. Dwa lata temu byli w finale, liczę, że w tym roku im się uda. Do tego Inzaghi to świetny trener a mam przeczucie, że jest lekko niedoceniany.
Podobno “gumozuj” oddalby nawet swoj szlachecki tytul byleby nasz Liverpool nie zasiadl znowu na grzedzie
A bedzie jeszcze lepiej bo juz w nowym sezonie sprobujemy zostac samotnym rekordzista pod wzgledem tytulow mistrza Anglii-wtedy to chyba zezre ze zlosci caly zapas swoich Wrigleysow