Informacje ze świata piłki nożnej

Kiedyś Trent powiedział, że dla niego lepsza Barca ;D a wiadomo jak to się kończy

Bez przesady. Może jeszcze Vardy :smiley: Ten pociąg odjechał dawno temu.

3 zawodników z kartą w ręku co bym brał to… Amad Diallo :smiley: ale byłby to cios w United. Alfonso Davies i Nikola Zalewski, ale to tylko dlatego, że jest Polakiem.

Jaki pociąg? Son nadal ciągnie ten wózek i widzę go jako jakościowego zmiennika na 2-3 sezony.

1 polubienie

A ktoś coś może więcej o Angel Gomes? Wiem że wychowanek Man utd, ale w zeszłym sezonie był ponoć fenomenalny do tego dobry wiek. Styl gry też podobny do gravena. Gdyby go przytulić w lecie za darmoszke na zmiennika można by te pieniążki przeznaczyc gdzie indziej. Bo muszę przyznać że minęło pół roku a Graven imponować mi nie przestaje i coraz bardziej czuję że możemy potrzebować bardziej zmiennika niż rywala.

hmm…

Francesco Totti w Moskwie. Dostał honorarium z “sześcioma zerami”

No to Totti ma u mnie już przesrane.
Ze swołoczą “się wącha” :rage::face_vomiting:

3 polubienia

https://x.com/yrslvmr/status/1911094878269767784

Gol sezonu :soccer::joy:

2 polubienia

Interwencja w stylu Onany. Nawet podobny, może to jakiś krewniak. :wink:

2 polubienia

Kuzyn 5 stopnia że strony prababci :joy:
Podobno na celowniku “memnited” jako zmiennik Onany :face_with_hand_over_mouth:

Niesamowita seria!
Wszyscy jednak wiemy, że niektóre zwycięstwa śmierdzą :rage:
Oby Chelsea to jutro zakończyła :england: 💪😊

Dlaczego miałaby zakończyć? Ja chętniej zobaczę Real Betis z pucharem, niż londyńczyków.

1 polubienie

Poniewaz za duzo juz tych wygranych Hiszpanow chociaz w sumie nic do Betisu nie mam ale tak ogolnie :grimacing:
Niech poddani krola Filipa maja teraz dluzsza przerwe w podnoszeniu europejskich :trophy:

1 polubienie

Wolę puchar dla Betisu, niż dla Todda i CFC. Co innego, gdyby zamiast Chelsea grał klub typu AV, BHA czy inny West Ham.

3 polubienia

Ja jestem za Angielskim futbolem, jedynie bym MU nie kibicował jak by byli w finale.
Plus puchar dla Chelsea to kolejny pstryczek w nos napuszonego Arsenalu.

3:0 dla Betisu po 3 bramkach Antonego, inaczej być nie może :sunglasses:

1 polubienie

nie wierzę, dawno się tak nie uśmiałem z Man United

1 polubienie

Z cyklu statystyki ynwa19 :muscle: :smile:

Hiszpania 20-14-0-7 razem 41
Anglia 15-10-2-8 razem 35
Wlochy 12-10-1-7 razem 30
Niemcy 8-7-0-4 razem 19
Holandia 6-4-0-1 razem 11
Portugalia 4-2-0-1 razem 7
Belgia 0-1-0-3 razem 4
Szkocja 1-0-0-2 razem 3
Francja 1-0-0-1 razem 2

To liczba zdobytych europejskich pucharow :trophy: kolejno w LM;LE;LKE i zlikwidowanym Pucharze Zdobywcow Pucharow ktory to format osobiscie bardzo lubilem :grinning:

To angielskie druzyny maja co nadrabiac do hiszpanskich,ktore ostatnimi laty zdobywaly “dzbanki” niemal hurtowo ale mam nadzieje,ze to sie teraz zmieni.
Dawac Angole ! :england:

Slynna bramka Nayima z finalu Arsenal-Saragossa.
To caly Seaman :joy:

1 polubienie

wole panel piosenki, przysłowia i powiedzenia

2 polubienia