Kiedyś Trent powiedział, że dla niego lepsza Barca ;D a wiadomo jak to się kończy
Bez przesady. Może jeszcze Vardy Ten pociąg odjechał dawno temu.
3 zawodników z kartą w ręku co bym brał to… Amad Diallo ale byłby to cios w United. Alfonso Davies i Nikola Zalewski, ale to tylko dlatego, że jest Polakiem.
Jaki pociąg? Son nadal ciągnie ten wózek i widzę go jako jakościowego zmiennika na 2-3 sezony.
A ktoś coś może więcej o Angel Gomes? Wiem że wychowanek Man utd, ale w zeszłym sezonie był ponoć fenomenalny do tego dobry wiek. Styl gry też podobny do gravena. Gdyby go przytulić w lecie za darmoszke na zmiennika można by te pieniążki przeznaczyc gdzie indziej. Bo muszę przyznać że minęło pół roku a Graven imponować mi nie przestaje i coraz bardziej czuję że możemy potrzebować bardziej zmiennika niż rywala.
No to Totti ma u mnie już przesrane.
Ze swołoczą “się wącha”
Interwencja w stylu Onany. Nawet podobny, może to jakiś krewniak.
Kuzyn 5 stopnia że strony prababci
Podobno na celowniku “memnited” jako zmiennik Onany
Niesamowita seria!
Wszyscy jednak wiemy, że niektóre zwycięstwa śmierdzą
Oby Chelsea to jutro zakończyła 💪😊
Dlaczego miałaby zakończyć? Ja chętniej zobaczę Real Betis z pucharem, niż londyńczyków.
Poniewaz za duzo juz tych wygranych Hiszpanow chociaz w sumie nic do Betisu nie mam ale tak ogolnie
Niech poddani krola Filipa maja teraz dluzsza przerwe w podnoszeniu europejskich
Wolę puchar dla Betisu, niż dla Todda i CFC. Co innego, gdyby zamiast Chelsea grał klub typu AV, BHA czy inny West Ham.
Ja jestem za Angielskim futbolem, jedynie bym MU nie kibicował jak by byli w finale.
Plus puchar dla Chelsea to kolejny pstryczek w nos napuszonego Arsenalu.
3:0 dla Betisu po 3 bramkach Antonego, inaczej być nie może
nie wierzę, dawno się tak nie uśmiałem z Man United
Z cyklu statystyki ynwa19
Hiszpania 20-14-0-7 razem 41
Anglia 15-10-2-8 razem 35
Wlochy 12-10-1-7 razem 30
Niemcy 8-7-0-4 razem 19
Holandia 6-4-0-1 razem 11
Portugalia 4-2-0-1 razem 7
Belgia 0-1-0-3 razem 4
Szkocja 1-0-0-2 razem 3
Francja 1-0-0-1 razem 2
To liczba zdobytych europejskich pucharow kolejno w LM;LE;LKE i zlikwidowanym Pucharze Zdobywcow Pucharow ktory to format osobiscie bardzo lubilem
To angielskie druzyny maja co nadrabiac do hiszpanskich,ktore ostatnimi laty zdobywaly “dzbanki” niemal hurtowo ale mam nadzieje,ze to sie teraz zmieni.
Dawac Angole !
Slynna bramka Nayima z finalu Arsenal-Saragossa.
To caly Seaman
wole panel piosenki, przysłowia i powiedzenia