Za wcześnie
Taka smutna wiadomość. Wyrazy współczucia dla rodziny i bliskich.
Zdecydowanie za wcześnie. Trudno pozbierać myśli po tej wiadomości, kondolencje dla rodziny i najbliższych.
Pan Jacek obok Jana Urbana był moją ulubioną osobą w Legii i polskiej piłce. Bardzo dobry, życzliwy i kochający piłkę nożną człowiek, który uratował wiele nie tylko karier piłkarzy, ale też wyprowadzał na prostą życia tych, którym w piłce się nie powiodło i musieli skończyć grę w młodym wieku. Bardzo się cieszyłem, gdy rok temu po latach znowu zaczęli pracować razem tym razem już w reprezentacji ![]()
Brawo Lewy
![]()
Twoje dwa posty jeden pod drugim wzbudzają lekki niepokój.
To, że Eriksen w ogóle dalej gra w piłkę profesjonalnie to jakiś cyrk
@spawacz bo Udoh zmarł a Eriksen się otarł o śmierć, taka tematyka się trafiła po prostu
Na jego miejscu rozważałabym zakończenie kariery. Dwa razy miał szczęście, nie ma po co kusić losu.
Myślę, że dla Christiana tocpowinno być “game over” z profesjonalnym sportem.
Niestety.
Oby nie było ‘do trzech razy sztuka’.
Z czystej ciekawości - dlaczego? Poprzedni post był prawie dwa tygodnie temu.
Pewnie chodziło koledze o to, że najpierw info o śmierci piłkarza, a poniżej info o mdlejącym Eriksenie. Pamiętając co się stało podczas ME i jak długo trwała walka o życie Eriksena, to wzbudza niepokój.
Czas najwyższy zawiesić buty na kołku, Panie Eriksen. Za chwilę mundial z największą ilością drużyn i meczów jednocześnie w historii tych rozgrywek kontra Duńczyk 34 lat z wadą serca - co może pójść nie tak… w tym momencie jestem za zaostrzeniem przepisów FIFA, by zawodnicy z wszczepionymi rozrusznikami serca nie mogli brać udziału w MŚ. Oszczędzi to stresu ludziom na stadionie i kibicom piłki na całym świecie, bo jak widać Eriksen ma za nic wszelkie znaki od organizmu.
@spawacz domyślam się, że niecelowo. Ot przybliżam punkt widzenia.
Czysty przypadek, że tak wyszło.
Spokojnie, moja kochana Dania odbiła się od baraży ![]()
OMG, kompletnie zapomniałem, że odpadli w karnych z Czechami
Tym lepsza okazja dla Eriksena, by powiedzieć sobie dość.