Joe Gomez

Już to przeczuwałem jak go na filmiku z treningu nie było wcale

Trochę szczęście w nieszczęściu, bo w klubie może serio myśleli, że Gomez się nadaje na nr 3, a z jego zdrowiem ja go w ogóle nie liczę w tej kadrze.

Jeden śo w te okienko to minimum.

Jak tam Wasza opcja Joe Gomez?? Hahaha. Od początku pisze, że Gomez nie jest żadną opcją. A tu niektórzy widzą go jako 3 w hierarchii zawodnika i jeszcze się wykłócają. No to macie te swoją opcję.

@Kajojojek13. Śmieje się bo wyjaśnił Cię Gomez szybciej niż zaczął się sezon… Jak ma być gotowy na ligę? Skoro nie może trenować? Od kiedy pisze, że Gomez nie jest opcją? No właśnie jest o 5 lat za długo u nas. Nasze szczęście polega na tym, że wypadł już teraz i na dzień dzisiejszy mamy 2 ŚO. Więc zaczną myśleć tam, że musimy kupić 2 nowych… No chyba, że maja tam takiego doradce jak Ty, który usilnie wmawia, że Gomez jest idealną opcją.

Brawo śmiej się dalej z urazu naszego gracza. Boki zrywać. To okres przygotowawczy. On ma na ligę być gotowy.
Gomez jest u nas 10 sezon. Ma 240m podzielić na 10 daje średnio 24 występy. Na czwartego stopera wystarczy.

Oczywiście możemy też kupić w jedno okienko 15 gości

3 polubienia

Prastara przepowiednia wyryta na spodzie postumentu statuy Shankly’ego mówi:
“I przyjdzie czas gdy będa się działy rzeczy niepojęte. Scouser skala własne gniazdo, John W. portfel swój odnajdzie, na Anfield przyjdzie nie jeden a dwóch napastników a Joe strzeli bramkę. Wypatrujcie tych znaków gdyż przyniosą one czyny wielkie i sławę wiekopomną”.

2 polubienia

Dziś znowu Gomez pokazał, dlaczego tak go doceniam i chciałbym, żeby został w klubie. Bez przygotowania, bez rytmu meczowego, świeżo po kontuzji zostaje wrzucony w środek bitwy i nie pęka na robocie. Nie chcę, żeby Guehi przychodził kosztem Joe. Chłop od 10 lat jest diamentem Anfield.

7 polubień

Byłby diamentem gdyby nie były tak kruchy :sweat_smile:

1 polubienie

Ale diamenty są kruche :slightly_smiling_face: Diament – czy naprawdę niezniszczalny? Twardość vs. kruchość

A Joe musi zostać, przynajmniej dopóki nie strzeli bramki dla The Reds.

3 polubienia

11 polubień

Nie zlicze ile razy on już był wypychany i ratował nam tyłek. Facet jest do bólu solidny. Obskakuje każdą pozycję nie dyskutuje tylko dowozi. Wczoraj zmiana fantastyczna. I to nie pierwsza w tym sezonie i to mimo tego że zaburzony miał okres przygotowawczy.

Oferta z Milanu jest za mała, ale Joe Gomez zasłużył na taki szacunek że powinnien sam podjąć decyzję co chce zrobić.

Dla mnie zawodnik klasa i wieczny szacunek

12 polubień

Szczerze? Dla mnie okienko może się zakończyć. Nie jestem napalony na Guehiego. Wiecznie nie można być połamanym, a zdrowy Gomez to lepszy zawodnik niż Marc i do tego obskoczy wszystko. Możemy iść po stopera w przyszłym sezonie. Amen.

3 polubienia

Czy ktoś jest w stanie wyjaśnić jakim cudem gośćod 10 lat robi te same błędy w obronie i mimo to nikomu przez ten czas nie przyszło do głowy żeby go sprzedać?

1. Bo ma HG
  2. Bo czekamy, aż strzeli pierwszego gola w życiu.
  3. Bo może w razie problemu ogarnąć wszystkie pozycje w obronie
9 polubień

Lubię Gomeza i chciałbym żeby doczekał się tej bramki w naszym klubie, ale po tym co dzisiaj pokazał on i Endo mam wielką nadzieję że wrócimy w styczniu po Guehiego. Bo w tej chwili jedna ciężka (tfu, tfu) kontuzja Dzika albo Ibu praktycznie kończy nam sezon.

To co wczoraj odstawial Joe to byla kompletna katastrofa!Jego podanie do rywala spowodowalo pozniej rzut rozny po ktorym padl ten nieszczesny “Wataru gol”.
Jezeli Gio nabawil sie groznej kontuzji :pensive_face:to zakup Guehi w zimie to moim zdaniem absolutny mus.

Nie Gomez niestety się uwstecznia. Świetna zmiana z Arsenalem a dziś katastrofa. On już na stopera się nie nadaje. Super jeśli uda się w styczniu załatwić marca. Gomez alternatywa tylko na boki

Gomez bez Virgila u boku wygląda po prostu tragicznie i tak jest praktycznie za każdym razem. Przy naszej obecnej sytuacji kadrowej na środku obrony trzeba się modlić o zdrowie naszego kapitana i Konate.

2 polubienia

Joe Gomez is also a player who can play there but hasn’t trained the whole week. I don’t think he was fully ready to start this game.

Warto odnotować, żeby nie zapomnieć na przyszłość, jak będzie się analizowało jego dostępność. Mamy problem na prawej obronie i musimy tam wystawiać naszego najlepszego zawodnika Szoboszlaia, między innymi, dlatego że Gomez nie trenował przez cały tydzień, bo albo zniszczyło go osiem minut, które zagrał przeciwko Manchesterowi City dwa tygodnie temu, albo doznał urazu podczas snu lub wstawania z łóżka.

Mógłby odegrać rolę na prawej obronie, co by mogło ładnie współgrać z Kerkezem na lewej stronie, dając Węgrowi licencję na ofensywne wejścia, a Gomez by w tym czasie tworzył trójkę defensorów z Konate i Virgilem, no ale jest jak jest.

Mamy też problem na środku obrony, bo się okazuje, że nie mieliśmy żadnego rezerwowego środkowego obrońcy, bo Gomez nie trenował. Nie jestem w stanie zrozumieć polityki budowania kadry tego zespołu po lecie 2018.

3 polubienia

Liczę, że Joe już w środę wróci do składu i posadzi na jakiś czas francuskiego elektryka.

1 polubienie