Generalnie wiem, że są transmisje na DAZN po prostu nie mam w obecnej chwili jak oglądać meczu tylko zerkam na flashscore
o to mi bardziej chodziło. Dlatego pytam jak wypada Trent
A całował już herb? Pytam, bo mam zakład z ziomkiem
Herbu nie pocałował ale zdążył się przelizać z Bellinghamem
Siedzi już Lijnders obok Pepa czy dopiero od lipca? Turnieju nie śledzę, jedynie migawki na yt. Arnold mimo ostatniej półasysty dalej słabe staty z Pachuca. Europejskie zespoły lajtowo, PSG pozwoliło piłkarzom na wyjazd z rodzinami, pozostali też korzystają z uroków Ameryki zwiedzając.
Jakie macie wrażenia z transmisji KMS? Poza pojawiającymi się reklamami kiepski obraz, jakby przez przydymioną szybę. Może to efekt gry w pełnym słońcu, bo te mecze rozgrywane są w środku dnia.
Musisz zmienić w ustawieniach tv tryb obrazu z normalnego na dynamiczny to bedziesz mial wiecej kolorow
A tak na poważnie to mi dobrze dziala na aplikacja DAZN.
Siedział normalnie obok na ławce. Wygląda na pierwszego asystenta. Jak dla mnie był to dziwny widok. Zobaczymy co czas przyniesie.
Ait Nouri jest zajebisty
Ktoś oceniłby Reijndersa? Dobrze śmiga?
Z naszej perspektywy im dłużej będzie grać City tym lepiej.
On ma taką technike ze pewnie Guardiola jeszcze zrobi z niego srodkowego pomocnika jak bedzie trzeba ![]()
Jak na razie transfery City wysoko stawiają poprzeczkę naszym, oby chłopaki podołali
Pierwszy dobry mecz Trenta w Realu. Zobaczymy jak będzie grał w lidze, LM
City od lat ciągle groźne, ale Juventus wczoraj grał miejscami na poziomie Southampton.
To co Fabio Paratici zrobił z juve a potem z Tottenhamem to idealny pokaz jak ważna jest rola dyrektora. Zrujnował taka potęgę
Wyjaśnij o co chodzi z tym Paraticim…
Juve za jego czasów hurtowo wygrywało Serie A. Spurs właśnie wygrali europejski puchar.
Inter odpada, także City po Al-Hilal i potencjalnej wygranej ma mecz z Fluminense, także mocno prawdopodobne, że zagrają minimum w półfinale (gdzie zapewne zmierzą się z innym angielskim zespołem - Chelsea). Układa się to fajnie, bo ligowi przeciwniwcy mogą już przed startem presezonu mieć sporo w nogach. Nie zazdroszczę, chociaż jestem niemal pewny, że obecne wzmocnienia mają nas skierować ku grze tutaj na kolejnych KMŚ, bo spora kasa do zgarnięcia nawet za samo wyjście z grupy, już nie mówiąc o dojściu dalej…
Na trybunach pustki.
Cała górna część trybun zupełnie pusta (zamknieta?), dolna wypełniona mniej więcej w kilkunastu procentach.
Sam mecz słaby, szczególnie w porównaniu do wczorajszego Bayern-Flamenco.
Zastanawiają mnie godziny rozgrywania meczów - wg naszego czasu pierwszy mecz o 21 (super, chociaż w USA to mniej więcej południe), drugi dopiero o 3 w nocy. Można było te późniejsze rozpoczynać o północy.
Po finale LM i przerżnięciu Serie A na ostatniej prostej, Inter został zamordowany mentalnie