Klubowe Mistrzostwa Świata

Pięknie,sreal dostał lekcję futbolu

1 polubienie

to sie dowiesz za rok

Nie takie to PSG mocne xd

Jest 13 lipca 2025, a oni grają non stop od sierpnia 2024, ile można grać na wysokim poziomie? W końcu każdy zespół może dopaść gorszy mecz.

I co teraz? Tydzień przerwy i zaczynamy preseason? :joy:

Chelsea grała rezerwami w Conference, więc być może znoszą to trochę lepiej.

Może po prostu Chelsea świetnie gra.
PSG przy Chelsea wygląda jak kilka dni temu Real.

1 polubienie

Pierwszy raz od roku wpłaciłem kasę na fortunie i postawiłem beta. Oczywiście na PSG :wink:

Ale ten Joao Pedro się tam wpasował do systemu, wygląda jak by tam grał od dwóch lat.

Joao Pedro jaki kocur

2 polubienia

Cieszy, że Enrique dostanie lekcję pokory po jego komentarzach na temat Premier League. Troszkę bardziej intensywny okres, brak przekładania meczów i coś nie takie potężne to PSG.

Fajnie że psg przegrywa ale niefajnie że smerfy to wygrają

Mister zlota pilka gra meczycho…

Fajną ekipę ta Chelsea zbudowała za miliard euro :fire::fire:

Chelsea robi PSG 3:0, każdy zespół z top4 robi mocne transfery. Zapowiada się Superliga w przyszłym sezonie.

Ale wypompowane z sił to PSG. Najlepsze, że oni kończą sezon kiedy my zaczynamy pre sezon

Stwierdziłem że nie oglądam spotkania bo wiadomo że PSG wygra, ale co tu się stało?! Widzę że PSG za dużo szans nie miało patrząc na xG. Jak to wygląda na boisku? I joao pedro znowu strzela. Może to ten element który nam brakował… tego się nie dowiemy

EDIT: Piłkarze PSG mają takie obciążenie meczowe że to jest niesamowite. Ostatnio sie zastanawiałem jak taki Mendes to wytrzymuje na takich obrotach. Dzisiaj wyszło że to też ludzie. I oni zaraz mają zacząć preaseason?

Chelsea imponuje. Taktyka, zaangażowanie, wykorzystywanie okazji.

2 polubienia

Palmer gra kosmos, zresztą cała drużyna Chelsea gra koncert, niwelują wszystkie atuty Paryża i wyprowadzają świetne kontry.

1 polubienie

Było brać tego Pedro.

Przecież ten Pedro w kolejnym sezonie 10 goli nie ustrzeli

Zobaczymy jak będzie w lidze z tym Joao Pedro, ale wygląda znakomicie. Tylko tyle że Jackson na początku jak wchodził do drużyny to też preseason miał bardzo dobry.