Klubowe Mistrzostwa Świata

wystarczy wydać 200 mln, dać kontrakty na 9 lat i sprzedać ochłapy arsenalowi dzięki czemu finansowe fair play działa jak trzeba

14 polubień

Przecież on już wiele lat gra w premier league. Proszę oglądajcie mecze, nie wyciągniecie wniosków na podstawie gównianego turnieju

Madueke ma gen Arsenalu odszedł przed wygranym finałem :rofl:

10 polubień

Jak będzie grał nieźle i strzelał również w lidze, to tylko wyjdzie ponownie, że liczby w poprzednim klubie to przede wszystkim sugestia, a nie wyrocznia (vide 22/12 g/a Ekitike w Eintrachcie, które nie są może mocarne, zwłaszcza przy jego xG, ale sposób gry może wg naszych ekspertów w sztabie pasować idealnie, ale dalej - jak dla mnie powinniśmy iść all-in po Isaka, a mieć nadzieję że Hugo w zastępstwie to sobie kupi Newcastle jak się o tym ostatnio mówi).

Tylko Ekitike ma stosunek bramek do xG gorszy od Nuneza, a Joao Pedro zrobił 10 bramek z 8 coś xG.

Ale co oni mają za rywali w lidze, mogą od grudnia zacząć grać a i tak wszystko wygrać

Uuuaaa napierd*lanka po meczu PSG - Chelsea. Ciekawe o co się spięli.

Piękne bydło wychodzi z Paryża i Enrique. Wygrywanie z czwartą drużyną Premeir League nie jest dla każdego.

Przegrywać też trzeba umieć …

Ten caly Enrique Iglesias to mu mógł normalnie zaje… jak już kozaczył, a nie jakieś popchnięcie jak w szkole nastolatki…

Czyli co? Ligue 1 wraca do bycia “ligą farmerów” według logiki Enrique, bo przecież przegrali z angieslkim zespołem? :laughing: :rofl:

Akurat oni to pierwsze mecze ligowe w nowym sezonie mogą potraktować jak pre-season.

Jak dobrze patrze, to nastepna edycja dopiero za 4 lata, więc Chelsea bedzie klubowym mistrzem swiata do 2029 :joy::joy::joy:

Joa Pedro wyglądał znakomicie bo dzięki temu że ma siano w głowie dostał kilka czerwieni więc zagrał mniej niż inni. Dodatkowo wygryzł go welbeck.

Nie jest to żaden ogórek, ale też nie gamechanger. Kilka goli strzeli i to by było na tyle. Ja tak jak @kuczq uważam ze mniej niż 10.

Oglądam go od Watfordu i czułem że może być następcą bobbyego, niestety nie rozwinął się tak jak liczyłem.

Bobby miał klasę zarówno na boisku jak i poza nim. Ten Jao Pedro to typowy boiskowy śmieć. Takich tu nie chcemy

1 polubienie

W szczególnosci wtedy gdy prowadził auto po pijaku, ale nikt nie zginął to się nie liczy :crazy_face: