Dzisiaj może kilka razy nie wrócił na czas do obrony, ale za to nie dał niczego pozytywnego w ataku.
Swoje zrobił. Oddać za dobrą sumę. Podebrać wilkom Aït-Nouriego albo nawet Maxim De Cuyper który wdarł się w reprezentacje Belgii z przytupem i błyszczy formą i mamy zmiennika Robertsona na lata.
Solidny mecz Greka.
Nie wiem skąd hejt na niego za to spotkanie czy za straconą bramkę.
Na ten moment to powinien być starter.
Było gdzieś info co z Grekiem? Bo nie było go w kadrze na Soton, a do rotacji z Robertsonem no fajnie jakby był dostępny bo Andy tak nieco w kratkę gra.
Szkoda, strasznie szkoda. Liczyłem na niego w dwóch najbliższych meczach. Oby Robbo już odstawił na bok te wygłupy i zagrał dwa solidne mecze w tym tygodniu.
Kostas ma sile Herkulesa ![]()
Wiesz jaki jest jego największy fenomen. Że wbrew temu jak przeciętny/słaby jest to przynajmniej w mojej pamięci po jego błędach nie padają gole ![]()
Strach chłopu piłkę podać… Wczoraj ładnie wyprowadzał kontry dla Brighton. Tak to my nawet 5mln nie ugramy z tego transferu.
Lubię Greka i osobiście wolałbym żeby to on został zmiennikiem na nowy sezon.
-Poziom sportowy ten sam co Robbo na ten moment.
-Ma mniejszą tygodniówkę, odpowiednią dla zawodnika rotacyjnego.
-Nie robi kwasów
-nigdy nie nadszarpnął renomy klubu przez złe zachowanie w prywatnym życiu
-jest młodszy od Robbo, więc jak mu nie przeszkadza mała ilość minut nie trzeba będzie znowu szukać zmieniła w niedalekiej przyszłości.
3Lo nie ma co w klubie trzymać i ktoś będzie musiał odejść .
Z tygodniówki Szkota można więcej zaoszczędzić.
Jestem za, w meczu z Preston wyglądał bardzo dobrze. Uwielbiam Robbo ale czas robi swoje ale trzech LO nie potrzebujemy mając jeszcze czwartego Gomeza w rezerwie a schodząc z jego tygodniówki moglibyśmy zatrzymać Konate.
Kerkez mówił że bardzo chce grać u boku robbo i że liczy że się dużo od niego nauczy. Ja jestem za zatrzymaniem Szkota, dążę go ogromna sympatią. W szatni ma swoje uznanie i bardzo dużo pozytywnej energii do niej wnosi. Nie litujmy się nad słabym grekiem, bo zrobił super tatuaż. W tamtym sezonie miał podobny poziom do robbo, a kto wie może nasz Andy wroci na dobre tory.
Szkot ma 160 k per week, to śmiało możnaby oddać część dla Konate.
@agatka13 jeżeli to pozwoli na transfer śo i da możliwość zaoferowania większej tygodniówki to nadal jest za
Dla konate, który chce iść do realu i jest szklanka.+ Mamy kupić guehiego
Wow to się już nawet legenda do kieszeni zagląda. Mocne. Nie długo nam na waciki zabraknie.
Robbo był słabiutki w zeszłym sezonie, ale przestanmy udawać że kostas był lepszy!!! Przecież slot wolał słabego robbo nie bez powodu!! Dodatkowo robbo którego ambicja rozpiera będzie naciskał na kerkeza, a co będzie robił grek jak on 5 rok siedzi na ławie? Czego go nauczy? Jak siedzieć na ciepłej posadzie?
Bardzo lubię greka, szanuję że nie robił dymów i na zmiennika był… Hmm solidny
Ale jego czas się skończył
@everlast no właśnie to może być problem. Napewno istotne jest kto byłby skłonny cos dać. Niby mówiło się że Leeds chciało by greka. Myślę że tacy gracze często odchodzą w ostatnich dniach okienka
no wlasnie ale minął miesiac okienka i nie ma ofert żadnych. Troche słabo.
oni juz kogos kupili
On i tak nie chce odejść, podoba mu się w głębokiej rezerwie, lubi drużynę, akurat ma inne priorytety niż ambicje sportowe, to po co miałby się stąd ruszać, ofert i tak nie ma