Kostas Tsimikas

Dzisiaj może kilka razy nie wrócił na czas do obrony, ale za to nie dał niczego pozytywnego w ataku.

7 polubień

Swoje zrobił. Oddać za dobrą sumę. Podebrać wilkom Aït-Nouriego albo nawet Maxim De Cuyper który wdarł się w reprezentacje Belgii z przytupem i błyszczy formą i mamy zmiennika Robertsona na lata.

Solidny mecz Greka.

Nie wiem skąd hejt na niego za to spotkanie czy za straconą bramkę.

Na ten moment to powinien być starter.

3 polubienia

Było gdzieś info co z Grekiem? Bo nie było go w kadrze na Soton, a do rotacji z Robertsonem no fajnie jakby był dostępny bo Andy tak nieco w kratkę gra.

Szkoda, strasznie szkoda. Liczyłem na niego w dwóch najbliższych meczach. Oby Robbo już odstawił na bok te wygłupy i zagrał dwa solidne mecze w tym tygodniu.

Kostas ma sile Herkulesa :stuck_out_tongue_winking_eye:

16 polubień

Wiesz jaki jest jego największy fenomen. Że wbrew temu jak przeciętny/słaby jest to przynajmniej w mojej pamięci po jego błędach nie padają gole :joy:

2 polubienia

Strach chłopu piłkę podać… Wczoraj ładnie wyprowadzał kontry dla Brighton. Tak to my nawet 5mln nie ugramy z tego transferu.

1 polubienie

15 polubień

Lubię Greka i osobiście wolałbym żeby to on został zmiennikiem na nowy sezon.

-Poziom sportowy ten sam co Robbo na ten moment.
-Ma mniejszą tygodniówkę, odpowiednią dla zawodnika rotacyjnego.
-Nie robi kwasów
-nigdy nie nadszarpnął renomy klubu przez złe zachowanie w prywatnym życiu
-jest młodszy od Robbo, więc jak mu nie przeszkadza mała ilość minut nie trzeba będzie znowu szukać zmieniła w niedalekiej przyszłości.

3Lo nie ma co w klubie trzymać i ktoś będzie musiał odejść .
Z tygodniówki Szkota można więcej zaoszczędzić.

2 polubienia

Jestem za, w meczu z Preston wyglądał bardzo dobrze. Uwielbiam Robbo ale czas robi swoje ale trzech LO nie potrzebujemy mając jeszcze czwartego Gomeza w rezerwie a schodząc z jego tygodniówki moglibyśmy zatrzymać Konate.

Kerkez mówił że bardzo chce grać u boku robbo i że liczy że się dużo od niego nauczy. Ja jestem za zatrzymaniem Szkota, dążę go ogromna sympatią. W szatni ma swoje uznanie i bardzo dużo pozytywnej energii do niej wnosi. Nie litujmy się nad słabym grekiem, bo zrobił super tatuaż. W tamtym sezonie miał podobny poziom do robbo, a kto wie może nasz Andy wroci na dobre tory.

2 polubienia

Szkot ma 160 k per week, to śmiało możnaby oddać część dla Konate.

@agatka13 jeżeli to pozwoli na transfer śo i da możliwość zaoferowania większej tygodniówki to nadal jest za

1 polubienie

Dla konate, który chce iść do realu i jest szklanka.+ Mamy kupić guehiego

Wow to się już nawet legenda do kieszeni zagląda. Mocne. Nie długo nam na waciki zabraknie.

Robbo był słabiutki w zeszłym sezonie, ale przestanmy udawać że kostas był lepszy!!! Przecież slot wolał słabego robbo nie bez powodu!! Dodatkowo robbo którego ambicja rozpiera będzie naciskał na kerkeza, a co będzie robił grek jak on 5 rok siedzi na ławie? Czego go nauczy? Jak siedzieć na ciepłej posadzie?

Bardzo lubię greka, szanuję że nie robił dymów i na zmiennika był… Hmm solidny

Ale jego czas się skończył

@everlast no właśnie to może być problem. Napewno istotne jest kto byłby skłonny cos dać. Niby mówiło się że Leeds chciało by greka. Myślę że tacy gracze często odchodzą w ostatnich dniach okienka

2 polubienia

no wlasnie ale minął miesiac okienka i nie ma ofert żadnych. Troche słabo.

oni juz kogos kupili

On i tak nie chce odejść, podoba mu się w głębokiej rezerwie, lubi drużynę, akurat ma inne priorytety niż ambicje sportowe, to po co miałby się stąd ruszać, ofert i tak nie ma

1 polubienie