Koszulki

Najfajniejsze i najciekawsze koszulki tworzą zazwyczaj mniejsi producenci, dlatego nie miałem większych oczekiwań co do adidasa. Jeżeli chodzi o same koszulki to są ok - nic nadzwyczajnego, nie wyróżniają się specjalnie na tle innych zespołów… chociaż te długi rękawy dają fajny, oldschoolowy vibe

Liczyłem jedynie na trzeci komplet z koniczynką zamiast tego aktualnego, okropnego logo tak jak w zeszłym sezonie mieli m.in Bayern i Arsenal… no ale cóż trzeba będzie odłożyć zakup do miejmy nadzieję kolejnego sezonu :frowning:

EDIT
No chyba że te zielone koszulki to bramkarskie i dalej czekamy na trzeci komplet - wtedy zwracam honor :wink:

Strasznie zawiodłem się tym, że repliki wyjazdówek mają zupełnie inny kołnierzyk. Zabiera to cały urok tych koszulek.
Za to w wersji meczowej longsleeva nie da się spersonalizować, a chciałem zakupić z Wirtzem na plecach. Wie ktoś czym to może być spowodowane?

Sprobuj tu: https://www.adidas.pl/koszulka-liverpool-25-26-long-sleeve-home-authentic/JV6445.html

Domowa wygląda super, rzeczywiście przypomina pierwszy sezon Torresa, wyjazdówki teoretycznie nie dają powodów do niechęci jednak jak na nią patrzę to widzę:

Mam nadzieję, że stare demony zostaną przepędzone i nabiorę lepszych skojarzeń, które będą wiązać się z tym krojem.

Bramkarska totalnie nijaka.

1 polubienie

Świetny film reklamowy adidasa, zwiazany z premierą nowych strojów Liverpoolu. Znakomite wejście adasia i do tego w idealnym momencie jeśli chodzi o pozycję klubu i oczekiwania związane z najbliższym sezonem.

Wśród dawnych gwiazd znalazł się chyba też Bruce Grobbelaar?

A jak z rozmiarówką? Jeśli noszę L Nike to zamawiać w ciemno L Adidasa?

Na wszelki wypadek jednak sprawdź wymiary, lepiej dmuchać na zimne

Kumpel ma Arsenalu L a drugi M więc przymierze od nich w sumie

Wiadomo kiedy zaprezentują trzeci komplet?

1 polubienie

Póki co w Galerii Katowickiej nie ma.

Sprawdź nr telefonu do sklepu RGol w Katowicach oni mają korki oraz koszulki ja byłem tam tydzień temu z synem po korki i sprzedawcy mówili że czerwona i biała powinny być u nich szybko, sprawdź z necie nr tel i ew przedzwoń

Ja jestem dość wybredny jeśli chodzi o koszulki, Nike mnie zawiódł, New Balance robił bardzo ładne koszulki i mam dwie z NB. Dzisiaj zaprezentowane stroje bardzo mi się podobają, domowa to klasa, chyba się skuszę. Czekam jeszcze na trzeci komplet, bo wg przecieków to prawdziwa petarda.

Ponoć 7 wrześniaaaaaa

W pierwszej godzinie sprzedało się 42k koszulek z nazwiskiem Wirtza, więc pewnie serwery nie dawały rady.

1 polubienie

Wasza ulubiona koszulka z epoki Nike?

• Domówka 2020/21
  • Domówka 2021/22
  • Domówka 2022/23
  • Domówka 2023/24
  • Domówka 2024/25
  • Wyjazdówka 2020/21
  • Wyjazdówka 2021/22
  • Wyjazdówka 2022/23
  • Wyjazdówka 2023/24
  • Wyjazdówka 2024/25