Najfajniejsze i najciekawsze koszulki tworzą zazwyczaj mniejsi producenci, dlatego nie miałem większych oczekiwań co do adidasa. Jeżeli chodzi o same koszulki to są ok - nic nadzwyczajnego, nie wyróżniają się specjalnie na tle innych zespołów… chociaż te długi rękawy dają fajny, oldschoolowy vibe
Liczyłem jedynie na trzeci komplet z koniczynką zamiast tego aktualnego, okropnego logo tak jak w zeszłym sezonie mieli m.in Bayern i Arsenal… no ale cóż trzeba będzie odłożyć zakup do miejmy nadzieję kolejnego sezonu
EDIT
No chyba że te zielone koszulki to bramkarskie i dalej czekamy na trzeci komplet - wtedy zwracam honor
Strasznie zawiodłem się tym, że repliki wyjazdówek mają zupełnie inny kołnierzyk. Zabiera to cały urok tych koszulek.
Za to w wersji meczowej longsleeva nie da się spersonalizować, a chciałem zakupić z Wirtzem na plecach. Wie ktoś czym to może być spowodowane?
Domowa wygląda super, rzeczywiście przypomina pierwszy sezon Torresa, wyjazdówki teoretycznie nie dają powodów do niechęci jednak jak na nią patrzę to widzę:
Świetny film reklamowy adidasa, zwiazany z premierą nowych strojów Liverpoolu. Znakomite wejście adasia i do tego w idealnym momencie jeśli chodzi o pozycję klubu i oczekiwania związane z najbliższym sezonem.
Wśród dawnych gwiazd znalazł się chyba też Bruce Grobbelaar?
Sprawdź nr telefonu do sklepu RGol w Katowicach oni mają korki oraz koszulki ja byłem tam tydzień temu z synem po korki i sprzedawcy mówili że czerwona i biała powinny być u nich szybko, sprawdź z necie nr tel i ew przedzwoń
Ja jestem dość wybredny jeśli chodzi o koszulki, Nike mnie zawiódł, New Balance robił bardzo ładne koszulki i mam dwie z NB. Dzisiaj zaprezentowane stroje bardzo mi się podobają, domowa to klasa, chyba się skuszę. Czekam jeszcze na trzeci komplet, bo wg przecieków to prawdziwa petarda.