Liga Mistrzów 2023/2024

Że to city zawsze musi wylosować grupę śmiechu w lidze mistrzów, jeszce chociaż jedna drużyna pokroju Lipska i trochę by się musieli na jesieni pomęczyć

Wychodzi mecz z nami.
Ten sezon sie ogląda dziwnie bo nas nie ma.

Jesli City przegra z RBL to raczej będą musieli wyjść na galowo w ostatnim meczu, nie będą mieli spacerku.
Ale mogą sobie dzisiaj wywalczyć pierwsze miejsce.

Spokojnie, 47 minuta 1-2, 55 minuta 2-2, i pewnie się skończy na jakieś 4-2 ;D

1 polubienie

Openda to jest talent. Kupiłem go w FMie i wygryzł Salaha.

1 polubienie

Nie no, jak nawet w FMie wygryzł Salaha to musi być mocny :wink:

Pope co wyjął, czapki z głów.

Dziwi mnie to ustawienie Mbappe na środku zamiast na skrzydle gdzie mógłby mieć większy wpływ na grę.

Dziwny ten karny, najpierw brzuch później ręka.

Marciniak znów będzie bohaterem w mediach.

1 polubienie

ktos mi powie za co 8min dali? do tego chyba jak najpierw dostal w brzuch a potem w reke, jeszcze z tak malej odleglosci to nie powinno byc karnego? To drukowanie sędziow to masakra jest.

2 polubienia

Nie wiem jakim cudem ten karny został podyktowany, Szymon chyba uległ presji. Przecież jak się piłka najpierw odbija od ciała i potem dotyka ręki to się tego nie gwiżdże, to taka sama sytuacja jak w naszym meczu z Luton kiedy nam nie dano karnego, a oni z tej kontry strzelili gola.
Już prędzej można było dać karnego w dwóch poprzednich kontrowersyjnych sytuacjach, ale nie w tej.

2 polubienia

Ja też już nie ogarniam co jest ręką a co nie odnośnie meczu PSG - Newcastle. Raz takie coś gwiżdżą a raz nie bo jest traktowane jako przypadkowe odbicie bo wcześniej było od klatki piersiowej i dopiero w rękę i mała odległość, co innego bezpośrednio wtedy by nie było co dyskutować. Chyba że przepisy się zmieniają co tydzień.
Ktoś to w ogóle ogarnia bo widzę że poprzednicy i ja więc duża liczba ludzi nie, popieprzone to.

2 polubienia

Kiedy w końcu ogarniecie, że ręka w piłce jest wtedy kiedy sędzia chce.

6 polubień

Cóż nie pogardził bym jakby openda wpadł nawet jako zamienik salaha albo nawet na napad wrazie jakby nunez czy gakpo nie mogli

Ładnie się posypali

Z tego co przeczytałem to wychodzi, że Marciniak nie uznał tego za naturalny ruch zawodnika. Moim zdaniem w takim wypadku błąd Marciniaka i brak czucia gry o którym tak kiedyś odpowiadał.

Patrzę na dzisiejsze mecze i poza Real- Napoli pojedynki rodem z Ligi Europy. Arsenal - Lens, Sevilla-PSV, Braga - Union, Sociedad - Salzburg.
I oni chcą jeszcze zwiększać liczbę drużyn.

1 polubienie

Odbiegając od tematu widzimy co znaczy szeroka kadra: 29 osobowa kadra Newcastle vs 22 osobowa kadra Liverpoolu. Przy takiej ilości kontuzji Liverpool dostałby z piątke jak nic.

2 polubienia

No właśnie dzięki temu, że zwiększą to będzie więcej ciekawych meczy.