Że to city zawsze musi wylosować grupę śmiechu w lidze mistrzów, jeszce chociaż jedna drużyna pokroju Lipska i trochę by się musieli na jesieni pomęczyć
Wychodzi mecz z nami.
Ten sezon sie ogląda dziwnie bo nas nie ma.
Jesli City przegra z RBL to raczej będą musieli wyjść na galowo w ostatnim meczu, nie będą mieli spacerku.
Ale mogą sobie dzisiaj wywalczyć pierwsze miejsce.
Spokojnie, 47 minuta 1-2, 55 minuta 2-2, i pewnie się skończy na jakieś 4-2 ;D
Openda to jest talent. Kupiłem go w FMie i wygryzł Salaha.
Nie no, jak nawet w FMie wygryzł Salaha to musi być mocny ![]()
Pope co wyjął, czapki z głów.
Dziwi mnie to ustawienie Mbappe na środku zamiast na skrzydle gdzie mógłby mieć większy wpływ na grę.
Dziwny ten karny, najpierw brzuch później ręka.
Marciniak znów będzie bohaterem w mediach.
ktos mi powie za co 8min dali? do tego chyba jak najpierw dostal w brzuch a potem w reke, jeszcze z tak malej odleglosci to nie powinno byc karnego? To drukowanie sędziow to masakra jest.
Nie wiem jakim cudem ten karny został podyktowany, Szymon chyba uległ presji. Przecież jak się piłka najpierw odbija od ciała i potem dotyka ręki to się tego nie gwiżdże, to taka sama sytuacja jak w naszym meczu z Luton kiedy nam nie dano karnego, a oni z tej kontry strzelili gola.
Już prędzej można było dać karnego w dwóch poprzednich kontrowersyjnych sytuacjach, ale nie w tej.
Ja też już nie ogarniam co jest ręką a co nie odnośnie meczu PSG - Newcastle. Raz takie coś gwiżdżą a raz nie bo jest traktowane jako przypadkowe odbicie bo wcześniej było od klatki piersiowej i dopiero w rękę i mała odległość, co innego bezpośrednio wtedy by nie było co dyskutować. Chyba że przepisy się zmieniają co tydzień.
Ktoś to w ogóle ogarnia bo widzę że poprzednicy i ja więc duża liczba ludzi nie, popieprzone to.
Kiedy w końcu ogarniecie, że ręka w piłce jest wtedy kiedy sędzia chce.
Cóż nie pogardził bym jakby openda wpadł nawet jako zamienik salaha albo nawet na napad wrazie jakby nunez czy gakpo nie mogli
Z tego co przeczytałem to wychodzi, że Marciniak nie uznał tego za naturalny ruch zawodnika. Moim zdaniem w takim wypadku błąd Marciniaka i brak czucia gry o którym tak kiedyś odpowiadał.
Patrzę na dzisiejsze mecze i poza Real- Napoli pojedynki rodem z Ligi Europy. Arsenal - Lens, Sevilla-PSV, Braga - Union, Sociedad - Salzburg.
I oni chcą jeszcze zwiększać liczbę drużyn.
Odbiegając od tematu widzimy co znaczy szeroka kadra: 29 osobowa kadra Newcastle vs 22 osobowa kadra Liverpoolu. Przy takiej ilości kontuzji Liverpool dostałby z piątke jak nic.
No właśnie dzięki temu, że zwiększą to będzie więcej ciekawych meczy.