Liga Mistrzów 2023/2024

A w rogach nie było? :rofl:

To po co tam wchodzisz xD?

Cały mecz pełne gacie mają, miejmy nadzieje, ze jak przyjdą mecze o stawkę w lidze to tez tak będzie

Clement Turpin. Pan sędzia. Parodyści z Anglii powinni siedzieć i notować, jak się prowadzi mecz piłki nożnej.

Przecież ci ludzie twierdzili że Liverpool kupił mecz z Forest bo strzelił gola w 98’ z kawałkiem podczas gdy było doliczone 8 minut. Tak samo część z nich nie widziała karnego na Macu, a teraz chcą karnego na Odegaardzie po jego skoku do basenu w doliczonym czasie. No nic nie poradzisz, taka mentalność. Dla nas lepiej jakby awansowali dalej, ale śmiesznie by było gdyby po dwóch dniach puszenia się liderem PL dostali takiego gonga od słabego Porto :slight_smile:

6 polubień

@el_pistolero Nie mów tak o wielkim Arsenalu, postrachu Ligi Mistrzów :laughing:

Wkurza mnie to, ze nie potrafią nawet przejść głupiego Porto, żeby mieć więcej meczy do rozegrania

Mój syn jest wkur… y na Artetę względem zmian :grimacing:
Arsenal nie wygląda na zespół mogący jeszcze strzelić gola!

Ale co stary Pepe dzisiaj gra to “szapo ba” :rofl:

1 polubienie

No cóż, oby City nie trafiło na Porto bo dla nich to będzie spacerek. Piąty raz nie umieją przyjąć piłki w polu karnym. Przecież oni w karnych zasrają całe pole karne xD

Czemu Havertz jeszcze nie wyleciał?

1 polubienie

Nam zawsze piach w oczy, teraz Arsenal z pomocą sędziów i graniem co tydzień będzie groźny

Stawiam na Porto ponieważ gracze Arsenalu nie wytrzymają tego psychicznie a dla mnie rzuty karne to przede wszystkim głowa.

Nie zdziwię się jak Pepe będzie strzelał jako pierwszy bądź ostatni!

I to jest ta ekipa od której jesteśmy o poziom słabsi?

1 polubienie

Arsenal groźny aż się uśmiałem;)), niestety ale city ich zmiecie na etihad.

To jest ten Arteta, który siedzi przy jednym stole z Kloppem i Guardiolą.
Piękne uczucie, kiedy oglądasz karne i każdy wynik Cię satysfakcjonuje.

Czemu niestety? To jest nam na rękę

Z dobrym sędziowaniem jak dzisiaj nie maja czego szukać, z sędziami w Premier League mogą wiele więcej

5 polubień

Jak broniłem Arsenalu, bo jednak argumentacja w stylu Arsenal to pi**y mnie średnio przekonuje, tak karne z Porto to serio siara jest xD

Jak najbardziej. Oni przy ilości padolino w polu karnym, raz za czas powinni za to kończyć w 10kę.

1 polubienie

A jednak przeszli :)). Teraz tylko jakieś City

1 polubienie

Jeeeeeest!!! Zajebiscie, grają dalej!!! Bije się w pierś, byłem pewny że w karnych dadzą ciała, na szczęście będą się męczyć!

3 polubienia