A ja City-Atletico lub City-BVB
W sumie to bede chyba kibicowal Atletico, fajna historie by zrobil Simeone gdyby wygral LM.
A ja City-Atletico lub City-BVB
W sumie to bede chyba kibicowal Atletico, fajna historie by zrobil Simeone gdyby wygral LM.
Czemu? Real jest nie do dogonienia w ilości LM, co to za różnica czy mają 15 czy 20
Btw. Zauważyliście, że już kolejny mamy taką drabinkę, że po jednej stronie są faworyci, a po drugiej underdogi?
Dwóch największych europejskich frajerów na siebie trafiło: Barca - PSG.
Fatalne losowanie dla postronnego kibica. W 1/4 odgrzewane kotlety, a finał nudny jak Liverpool-Tottenham.
Obstawiam finał Atletico-Real albo Atletico-Arsenal.
BVB i Atletico to też frajerzy. Znowu będzie jednostronny finał
Finał: City vs Barca
Winner: Barca
Przyjdzie czas ze inne kluby zaczna nadrabiac do nich
Dobry zart xd
Jedyny klub z tych slabszych co ma szanse rozwalic City w finale to ekipa Simeone
Gdyby nie wałek to Atletico już by miało wygraną ligę mistrzów.
Kazdy jest frajerem kto trafia w finale na Real. My nie jestesmy? Jak City trafi na Atletico w finale to Simeone bedzie gora.
Zaczynam podejrzewać, że oni specjalnie te losowania ustawiają tak, żeby jedna część drabinki to były spotkania dużych marek na topie (żeby podbić oglądalność), a druga to bieda z nędzą xD W poprzedniej edycji też to tak wyglądało.
Oczywiście to tylko teoria z tyłka, więc traktujcie tego posta jako heheszki.
Ciekaw losowanie. Najbardziej cieszy, że Arsenal i City będą musieli mocno spiąć poślady na te mecze, a co za tym idzie, stracą siły na ligę. Bayern raczej rozjeździe potężny Varsenal, ale w drugiej parze nie ma wyraźnego faworyta.
@LiverpoolJestCzerwony gen frajerów nadal silny.
Tak propo, Bayern to był chyba jeden z największych nemezisów dla ekipy Wengera w ćwierćfinałach LM. Czyli Arsenal kończy zawsze tak samo…nawet po latach xD
Tak, Wenger trzykrotnie odpadał od 2012 roku z Bayernem na poziomie 1/16.
Barca bierze LM w tym sezonie.
Tak jak Arsenal ligę xD
Kim mają tą LM wygrać?
Nie wyobrażam sobie tego że City lub Real nie ograją Barcelony w finale. Dzieciaki nie wygrają im tego.
Losowanie może i nudne bo dużo odgrzewanych kotletów. Najważniejsze, że nasi ligowi rywale dostaną mocno po kiszkach. Więcej mnie nie obchodzi.
Szkoda że nas nie ma w tej lm, pewnie byśmy ten finał wygrali tak jak po porażce w 2018. Szkoda bardzo, LE to nie jest nasze miejsce.
Uderz w stół nożyce same się otworzą hejterku
Finał LM to jeden mecz, decyduje dyspozycja dnia, nie siła kadry.
Ja teraz nie pisze jako hejter tylko realnie szanse na finał ma, ale wygrać finał a dostać się do finału to dwie inne rzeczy. Jak spotkają City albo Real w finale to wg mnie nie mają szans. Chyba jedyna drużyna która realnie może wygrać z tej drugiej strony drabinki to wg mnie Atletico, siermiężna piłka bardzo nieprzyjemna dla ekip lubiących grać w piłkę.
Barca gra otwartą piłkę a jednocześnie jest bardzo słaba. Takie City ich skarci dominacją, a Real doświadczeniem. Barca to młode dzieciaki, mogą nawet tego zwyczajnie nie dźwignąć.
Siła kadry tez ma znaczenie, a w Barcy sporo zawodnikow wylecialo.
Z drugiej strony dobrze że stawiasz na Barcę, wiadomo kto odpadnie teraz, a ja będę zadowolony jako ich hejter
Wg Ciebie już Napoli miało ich wyjaśnić, ty nt. Barcy jesteś tak samo obiektywny jak pewien moderator nt. Arsenalu xd.
Nie stawiam na nich, napisałem Ci jaki był cel mojego postu (ten post o stole i nożycach), imo wygra City.