Arsenal w lidze mistrzów to samo co w lidze. Symulki i bieganie do sędziego całą drużyną. Obrzydliwa ekipa.
Jaki nur? Wyjebał mu w piszczel
Spokojnie, Amorim ich wyjaśni w next season.
Słaby Arsenal ledwo co zremisował, karny za nurkowanie? No!
City powinno w rewanżu dać sobie radę.
Na razie piękne wręcz idealne wyniki w Lidze Mistrzów. Oby tak dalej
No, to prawda. Saka kopnał Neuera
Rezultaty w pierwszych meczach wyborne. Moze nawet ktos wyleci na dluzej (Foden?). Arsenal sie nameczy, City takze. A my zrobmy swoje i ograjmy Atalante.
Nie wiem, nie widziałem, ale oczami wyobraźni widzę, jak w PL gwiżdżą takiego karnego po interwencji varu, który po 3 minutach sprawdzania jednak znajduje kontakt ukazujący faul.
Fajnie, że Arsenal i City za tydzień będą musiały zagrać na maksa.
Poproszę o dogrywki w obu starciach
Kontakt był, Saka kopnął Neuera w piszczel😬
Wg mnie wzial pilke na lewo, odbil sie w ta sama strone i zderzyl z Neuerem, gdzie on wali go w piszczel. 60/40 na karny, nawet jezeli interpetujesz że nie to z pewnoscią nie nurek, jezeli ktoś kiedykolwiek grał w piłkę wie co czuje wtedy zawodnik
Arsenal na 80% odpada, Bayern ma taki komfort, że może dać odpocząć w weekend kluczowym zawodnikom, bo ligę już mają przegraną, Arsenal tego komfortu nie ma. Oni nigdy nie umieli w LM i dalej nie potrafią.
Co do City Real, tu się może wszystko wydarzyć, oczywiście City będzie zdecydowanym faworytem w rewanżu, ale ewentualny brak Fodena i słaba forma Haalanda mogą/będą sprzyjać Realowi.
Szkoda mi tego Arsenalu, wszyscy przeciwko nim, nawet Bayern
City to wezmie imo. Grali dziś bez KDB, a do tego rewanż na Eithad.
Tak szczerze to City znowu moze zgarnac tryplet.
Bayern to druzyna duzo gorsza od Arsenalu, dlatego ledwo zremisowali z nimi pomimo takiej rozbieznosci formy obu ekip, czego nie rozumieć
Mam nadzieję że Unai wyciągnie wnioski i Aston zremisuje na Emirates.
Porównywanie tego, jak Saka kopnął rywala do tego jak Wan-Bisaka wyciął Elliotta równo z trawą
X D
Real w rewanzu moze wbrew pozorom wygrac. Oni strzelaja gole z dupy i umieja w momenty.
Zaczyna wam tu odwalać z tym Arsenalem, ładnie co po niektórym weszli na banię
A teraz zamień w tym zdaniu Bayern na United i Arsenal na Liverpool
To piłka nożna, decydują niuanse. Arsenal jest obecnie lepszym zespołem od Bayernu, ale nie zawsze wygrywa teoretycznie lepszy zespól, tylko ten który wykorzystuję błędy i swoje momenty.