Real Madryt - Man City, to był prawdziwy pokaz piłki nożnej. Tylko takie mecze chcemy oglądać
Biorąc pod uwagę wiek ich kluczowych zawodników, to niektórym może przydać się jakaś terapia, bo jeszcze 2-3 sezony spokojnie Arsenal będzie w światowej czołówce xD
Chociaż oczywiście mam nadzieję, że się posypią
Biorąc pod uwagę ich wiek, to jeśli nikt stamtąd nie odejdzie i nie obniży lotów, to myślę, że lekko jeszcze z 4/5 a nie 2/3.
Słabe mecze Arsenalu i Man City. Obywatele mają jednak prawo do szczęścia, bo grali na wyjeździe bez KDB, Walkera i Haalanda.
Bezpiecznie napisałem te 2-3. Ale w sumie zgadzam sie i z tymi 4-5.
Imo Arsenal ma zdecydowanie najlepsze fundamenty do budowy drużyny na długie lata, jeśli chodzi o ligę angielską. Tu nikt nie ma podjazdu do nich niestety. Nawet City.
nie ogladalem, ale z tego zdjęcia to ewidentnie karny.
Słaby mecz City? Wyglądali jak drużyna tym bardziej w obliczu tych absencji. City prowadziło ten mecz i narzuciło swój styl grania. Real gra samym talentem bez trenera. Nawiasem mówiąc Judę irytuje swoim gwiazdorzeniem.
I tylko z tego zdjęcia
nie ogladalem meczu, nie widzialem filmiku z tej sytuacji.
Saka po prostu “zostawił” nogę, w powtórce to widać ewidentnie, nie da się tak “koślawie” biegnąć, w dodatku sam kapnął Neuera w piszczel, szukał karnego i czerwonej. Typowa próba wymuszenia, a wystarczyło minąć Niemca i skończyłoby się 3:2 xd.
https://twitter.com/zoe_bee3/status/1777802459148058708/video/1
To Saka powoduje kontakt, nie Neuer.
Przecież na żywo to Saka wpierdziela się w nogę Neuera a nie odwrotnie.
Takie zdjęcie to manipulacja godna komuchów!
Po mojemu dziś przede wszystkim zdecydowało doświadczenie i wyrachowanie. Czyli coś czym Real wygrywa LM. Możesz wypadać gorzej na papierze, grać mniej efektowną piłkę, ale ostatecznie wygrywa ten bardziej dojrzały zazwyczaj.
Bayern to wyrachowana drużyna, niby słabi, do ogrania, a nie zdziwi mnie gdy się pojawią w finale LM, chociaż takie City to by ich już pewnie roztrzaskało w kolejnej rundzie w razie awansu, tam to masz i doświadczenie i jakość w jednym.
Wy tu przytaczacie forum kanonierów, a ja czytam Realmadryt.pl i tam jest kopiuj-wklej z naszej strony o meczu z United
„niewykorzystane sytuację się mszczą”
„Powinno być 4-1 po pierwszej połowie”
„Nie umiemy dobić rywala”
„Najsłabsze City od lat, chaos w obronie, bez rudego, słaby Haaland, a my i tak nie potrafimy tego wygrać”
„sami podłączyliśmy im tlen”
„Mamy milion sytuacji, a im wystarczą dwa strzały życia”
itd. itd.
Można się pocieszać, że nie jesteśmy sami w odczuciach po ostatnim meczu (wynik też podobny – prowadzenie, dużo okazji, nieskuteczność, dwie stracone bramki, a potem wyrównanie, na koniec niedosyt)
Tylko akurat Oni pie*dolą, jakie 4:1 po I połowie, Oni to niech się cieszą, że te dwa rykoszety wpadły.
City może napisac, że im wpadły dwa rykoszety i też “strzał życia” Valverde.
No nie, City się samo podłączyło strzelając dwa stunnery.
Tu chodziło o niewykorzystane sytuacje. Stunnery nie dużo by im dały, gdyby faktycznie było te 4 czy 5-1
I nie mówię, że kibice Realu mają rację, tylko, że mają identyczne odczucia jak my
https://twitter.com/11Marcc/status/1777806311876350138
To jest kur… skandal. Że takie coś przechodzi w erze var to niezłe jaja. Kiedyś można było bronić sędziego, że czegoś nie wychwycił, ale teraz nie ma usprawiedliwienia
Ale jakie okazje? xd
Czemu rudy się nie pompuje w lidze mistrzów tylko się regeneruje na okopywanie jaśków ligowych?