A nasz Carvalho nawet się z ławki nie podniósł pomimo kontuzji Olmo. Oj coś słabo widzę to jego wypożyczenie.
Coś pięknego w Rzymie się wydarzyło
Frajerzy z Madrytu, ehh.
Kto to widział z komentarzem tak jak ja to pozdrawiam
Jak nie przebije się w Lipsku to znaczy, że chlip jest za słaby na LFC, prosta sprawa.
Ten Hag staje się powoli gwiazdą działu ‘Humor’
No, ale to w dużej mierze prawda. Davies w grze ofensywnej jest świetny, ale w tyle nie raz jest mijany jak dziecko, to casus Trenta.
Zresztą z tego co wiem, to On był LS, który został przestawiony na LO.
Jude Bellingham właśnie wygrał Realowi mecz w ostatniej minucie. W Lidze Mistrzów.
haha
Davies jest świetny w ofensywie i dobry w defensywie.
Mam nadzieję, że do transferu nie doszło ponieważ Bellingham odrzucił Liverpool, a kwestie naszego budżetu transferowego nie miały znaczenia. Prawda pewnie nigdy nie wyjdzie na jaw
Oby, chociaż mimo wszystko jednym z największych moich Liverpoolskich “What If?” jest i będzie co by było, gdyby jednak Jude dołączył do nas. Z innych jeszcze to jak wyglądałaby kariera i liczby Sturridge’a gdyby nie kontuzje.
Oj za mało Bayernu oglądasz. Jest tak samo słaby w def. jak TAA.
Trzeba przyznać, że pomysł Carlo na ustawienie Jude na pozycji nr 10 kapitalnie mu wypalił, chociaż imo dziś grał słabo.
Jak na razie bardzo dobrze + uratował Bayern przed stratą gola.
Stary, TAA też miewa bardzo dobre mecze w obronie. Chodzi o overall, obrońca z Niego żaden wybitny.
Ten Onana to tragedia jest.
Onana to jest taki ręcznik xD
Ale ten Onana jest fajny. Wymyślił pojęcie ‘bramkarza dobrego w ofensywie’.
"Ale przynajmniej umie grać nogami"