Newcastle na starcie sezonu jest cieniutkie i nie będę zaskoczony, jeśli to Milan zdobędzie 3 punkty.
Kopiując od Romano pytanie
Zwycięzca stawiam na obronę tytułu City
Zaskoczenie może Red Bull Lipsk?
Rozczarowanie tradycyjnie PSG
Zwycięzca: City
Zaskoczenie: Newcastle ( ewentualnie Sevilla )
Rozczarowanie: United
Zwycięzca: Real
Zaskoczenie: Barca
Rozczarowanie: Newcastle
Pierwsza połowa bardzo szybko zleciała.
Milan optycznie wygląda na lepszy zespół i sytuacji też mieli więcej, ale nie przełożyło się to na bramki.
Milan jak chce myśleć o wyjściu z grupy śmierci to przynajmniej u siebie musi myśleć o 3 pktach.
United może zdobyć i 0 pkt, ale raczej nikogo to nie będzie dziwić. Ciężko mi sobie wyobrazić, że kogoś rozczarowują, bo kto w nich pokłada jakiekolwiek nadzieje?
Newcastle taka padaka, że głowa mała.
No właśnie. Szkoda że top4 nam przepadło. Nasz zespół dużo lepiej nadaje się do LM niż Newcastle czy United
A propos ManU - kadra na Bayern. Czterech bramkarzy, pięciu obrońców, nie ma to jak zbalansowany sklad. No i tylko pozazdrościć takiej obrony
o, City przegrywa z Crveną Zvezdą. Spora niespodzianka.
Potężne, niezniszczale City Pewnie wygrają, ale 1 połowa wybitna.
Oho, przepraszam, że mam poczucie humoru i śmiałem się zaśmiać z wyniku do połowy tego “terminatora”. Zapomniałem, że tu tylko poważne dyskusje
Postawiłem z HC ten mecz, więc osobiście wolałbym, żeby dzisiaj wygrali
Oglądacie piłkę nożną od wczoraj, by emocjonować się wynikiem do przerwy?
City to istny terminator, maszyna i walec, zniszczą ich w drugiej połowie, spokojne 3-5 brameczek i po meczu.
Chciałbym się mylić i napisałem to na przekór losowi, niestety to nie pomoże i tak wygrają
@Beol Śmieszne byłoby gdyby rzeczywiście przegrali, ale ciężko o takie cuda.
22-1 w strzalach, no naprawde to nie jest terminator. wynik na razie jak w FM
Niestety pewnie jakaś klauzula w wykupie któregoś zawodnika, że za mistrzostwo City będzie aktywowany bonus i dlatego w drugiej połowie Crvena odda zwycięstwo… oh wait…
Generalnie jakby Nunez zagrał taki mecz i partolił takie sytuacje jak dzisiaj Norweg, to tutaj byłaby jazda na całego.
Niewiarygodne co on dzisiaj nietrafia.
Tylko, że mają obok niego kogoś takiego jak Alvarez, który jest w tym sezonie piękny, genialny.
Ciekawe jednak kiedy zrobi się dla nich obojga za ciasno, bo już Real i Bayern robią zakusy na niego. Gdyby nie kontuzja Belga, to nie wiadomo czy tyle grałby Argentyńczyk, co teraz.
Bramkarz Crveny Top…
Patrzę ostatnio na wynik City - bramka w 46’
Teraz patrzę - bramka w 47’
Naprawdę czy ktoś nie potrafi wyjść na boisko w drugiej połowie i się nie zesrać po 2 minutach?
Patrze na druzyny ktore graja dzis w LM: Antwerp, Crvena, Celtic, Feyenoord, Szachtar, Porto => slabo to wyglada, a jeszcze slabiej ze Live w LE.