Słabe to PSG, efekt budowania zespołu w oparciu o zawodników typu Dembele. To też weryfikuje całą Ligue 1, skoro paryżanie są na czele ligi.
Mam wrażenie, że Rai oglądający mecz z trybun byłby wzmocnieniem, a na pewno takiego gracza im brakuje w środku pola.
Kurde no BVB grać!
Nie mogą za wysoko przegrać ponieważ nie chcę we wtorek oglądać na żywo mecz o nic.
Narazie fatalna postawa Borussii
Potężną Barca hahaha
O, już remis. Jednak PSG i Barca są siebie warte aktualnie. Szkoda, że 2 rok z rzędu są dwie drabinki na totalnie różnych poziomach.
Jak nie lubię Barcy tak czekam na ich bramkę żebyś napisał ale to PSG słabe, jak zresztą wczoraj Arsenal, Real, Arsenal, City
BVB wziął się do roboty w drugiej połowie i są tego efekty.
Zanosi się na pasjonujący bój na Westfalenstadion
PSG i Barca aktualnie są na podobnym poziomie i nie jest to poziom, który pozwoli im na wygranie LM. Takie jest moje zdanie i tyle.
Faworytem w finale będzie drużyna z wczorajszego kwartetu moim zdaniem
Tak, zgodzę się, ale nie widzę takiego klarownego faworyta, jak na przykład Bayern w 19/20 czy City rok temu
Wszyscy tak jechali po Xavim jaki beznadziejny trener a tu zaraz wygra ligę mistrzów
Di Matteo też wygrał ligę mistrzów, a trenerem był marnym.
Kto obejrzał więcej spotkać Barcelony za kadencji Xaviego widzi jak ten zespół gra poniżej oczekiwań.
Pieniędzy małych w porównaniu do ligowych rywali wcale nie wydawali.
Ich skład to też nie same ogórki, ale wątpię, że tę ligę mistrzów wygrają.
Grupę mieli bardzo słabą, a pojedynek z PSG w sumie niczego nam nie powie, bo to też dosyć słaby zespół jak na te rozgrywki.
Zobaczymy jak sobie poradzą z City, Realem czy ewentualnie Bayernem ( chociaż ci również grają poniżej oczekiwań).
Wszystko zależy też czy Pedri / Gavi rzeczywiście wrócą, czy np. ten pierwszy zaraz znowu się nie połamie, bo w tym aspekcie przypomina naszego Thiago.
We wtorek oglądałem Real z City, a wczoraj PSG z Barceloną. Miałem wrażenie, że we wtorek oglądałem mecz LM, a wczoraj LE. Ależ to PSG było słabe, a ja ciągle mam wspomnienia z pojedynków grupowych Liverpoolu z nimi w 2018. Zwycięstwo 3:2 u siebie i porażkę na wyjeździe. W tym meczu w Paryżu nie istnieliśmy. Stoczyli się Paryżanie strasznie.
Skład z 2018
Skład z wczoraj
Bez porównania na papierze i w tym co widziałem podczas meczu.
Tak to jest gdy klub bazuje tylko na cudzych pieniądzach i sponsorowi trochę się znudzi projekt.
Ale ten VItinha to jest świetny.
Mogą być niezłe jaja jak fatalna w tym sezonie Barcelona dojdzie do finału, tam niezależnie z kim zagra nie będzie faworytem ale finał to jeden mecz i rządzi się własnymi prawami.
Zabawne jest po prostu jaka dynamiki zmian w rozwoju składu.
W 2018- gwiazdy, wyróżniający się zawodnicy z całego świata- zaraz po tym peak takiego podejścia z Neymarem, Messim itd.
Żeby w 2023 roku próbować budować skład o tzw. młodych gniewnych.
Fajna konepcja, ale potrzebuje czasu
@Flymf To lepiej nie patrz ile oni wydali w tym okienku Tam nikt się nie znudził.
“fatalna w tym sezonie Barcelona” - z ciekawosci sprawdzilem jak to wyglada.
Ano: Barcelona zdobyla w lidze hiszpanskiej 67 punktow w 30 meczach. Dla porownania, Liverpool w lidze angielskiej ma punktow 71 ale w 31 meczach. Czyli jesli Barcelona wygra “zalegly” mecz bedzie miała caly ogromny 1 punkt mniej zdobyty od Liverpoolu. Tylko proszę, nie wyjedzaj mi z potezną silą ligi angielskiej bo ona jest tak samo potezna jak potezna jest megalomania Anglikow. Spojrzmy na "fatalnosc dalej: Barcelona i Liverpool grają w ćwiercfinle europejskich pucharow. Barcelona w LM wygrywa w liderem ligi francuskiej, PSG na wyjezdzie, Liverpool w LE przegrywa u siebie z Atalantą, druzyną ktora okupuje kolosalne miejsce numer 6 w Itali.
Wychodzi na to, ze jesli zgodzimy sie z Tobą ze Barcelona w tym sezonie jest, cytuję, “fatalna”, to - chocbysmy szukali przeroznych wymowek - musimy przyznac, ze Liverpool w tym sezonie jest rownie a moze i bardziej fatalny. Ladnie zes okreslil sezon Liverpoolu, nie ma co.
Ale co ty porównujesz? Barcelonę z ligi farmerów? Czy był sezon w ostatnich 10 latach by Barcelona nie znalazła się w top 3 na koniec? W PL przez te lata była ostra rotacja i zmiana sił. Nawet najbardziej gówniany zespół Barcelony ma zapewnione top 3 w lidze…
Ale Ty oglądasz trochę ligę hiszpańską czy nie? Znaczy się Xaviego wywalają w nagrodę za świetne wyniki i bardzo dobrą grę tak?
Po naszym wspanialym wystepie jest nikla szansa , ze bedzie 5 angielskich w przyszlym sezonie.