Chlopie przestań płakać, bo żenująco sie to czyta.
No i? Zmienia to coś w kontekście ich zwycięstwa? Pamiętam wcześniejsze mecze i gole ronaldo z bayernem ze spalonych. Nie chodzi o to jak, mecz grali. Griezmann mógł strzelić karnego… Tak samo w tym doliczonym czasie gry, mogli lepiej wybronić ten rzut rożny… Chodzi o to jakie tuzy z nimi grali, a gdzie dopiero Bvb która no szczęśliwie weszła do tego finału. Będziemy oszukiwać rzeczywistość?
Z jedna wygrana LM. Prosze cie. To tak jak w 21/22 najlepsza druzyna byl Liverpool ale to Reao podnoail trofeum xD
No i? Zmienia to coś w kontekście ich zwycięstwa? Pamiętam wcześniejsze mecze i gole ronaldo z bayernem ze spalonych. Nie chodzi o to jak, mecz grali. Griezmann mógł strzelić karnego… Tak samo w tym doliczonym czasie gry, mogli lepiej wybronić ten rzut rożny… Chodzi o to jakie tuzy z nimi grali, a gdzie dopiero Bvb która no szczęśliwie weszła do tego finału. Będziemy oszukiwać rzeczywistość?.
Genialna jest ta drużyna Realu. Kosmiczna wręcz. Los galaktikos to całkowicie trafny przydomek. 15 LM, a taki Arsenal 0.
Powiem Ci tak, Twoj kompeks jest niesamowity. Ty juz masz problem o to, ze Perez ma leb na karku i buduje swietny zespol xd
Jeszcze w Realu brakuje im kogoś takiego jak Mac Allister i Trent. Ależ to byłoby typowe los galaktikos. Jak chcą mieć jeszcze jakieś trofea to powinni tam iść dla ich dobra.
Co ty mi mowisz o kompleksie, z reszta jakie to ma znaczenie? Ciekawe co bedziesz pisal jak przez kolejne 10 lat beda co chwile podnosic puchar europy, na pewno Ci sie nie wymsknie “ile mozna”
Osobiscie licze na dwie rzeczy: odejscie Guardioli z City i odejscie Pereza na emeryture. Moze jeszcze ten sport zacznie byc ciekawy dla pobocznego kibica.
Do finalu to mieli jedynie City za godnego przeciwnika, ale oni nie byli w najwyzszej formie to odpadli.
6 tytułów w 11 lat to jest niesamowity wyczyn!
Można ich nie lubić, u mnie tak jest, ale trzeba docenić klasę
Należy jednak pamiętać, że między 2002 a 2014 rokiem czekali 12 lat na triumf więc kto wie czy nie spadną teraz z tronu…
Serio? U nas na finale też Thiago był i tak poza tym to wszyscy byli dostępni. A to co wcześniej się nie liczy? Chodzi o to, że nie zagrali dziś Militao oraz Alba… U nas był przypadek gdy wypadli Van Dijk oraz Matip i inni… A real? Mimo takich kontuzji wygrywają LM. Coś jeszcze Ci wyjaśnić? Czy dalej w ciemnocie będziesz żyć?
Przeglądam teraz wpisy na Twitterze i prawie każdy polski kibic Realu z gaśnicą w nicku. Dlaczego antypolskie szury kibicują Madryckiemu klubowi?
Nie liczy bo z Łuninem miedzy slupkami mogl byc zupelnie inny wynik.
Mnie to zastanawia jak to się stało, że tak wspaniały trener był przez chwilę trenerem tych nieudaczników z Evertonu?
No i przestaliśmy się lubić kuczq, tak żeś dojebał z tą gaśnicą.
Gościu idź już spać… Z Luninem w bramce też zagrali by dziś na 0 z tyłu. Ja sam nie cierpie realu, nie wiem kiedy przestanie mnie boleć ta porażka z finału, ale dziś bvb była bez żadnych szans, i nawet gdyby wyszli na prowadzenie w 1 połowie i tak by nie wygrali tego. A Ty wyskakujesz tu z Luninem… Zresztą co bvb mieli za okazje? To bardziej sami nie potrafili strzelić, przy słupku z 1 połowy i tak byłby spalony…
Bo Łunin to nie jest poziom Kurtuły. Chcesz mi powiedzieć że my też bez różnicy czy byśmy w takim finale mieli zagrali Alissonem czy Kelecherem? Ech. Przy takiej klasy bramkarzu jak Kurtuła bramka staje sie dla strzelca bardzo mala, trudna do sforsowania. Nasi cos o tym wiedzieli a tez jakos wielu okazji nie mielismy. Co klasa jednak to klasa. Z łuninem moglo dosc do jakiegos glupiego bledu, jakies dezorganizacji czy cos. Nie te doswiadczenie, nie ta klasa. Rozne rzeczy sie dzieja w takich finalach. Bramkarz potrafi przegrac mecz w pojedynke, jak Karius.
Btw Thiago gral w finale w 2022. Tylko ze wyszedl z urazem i zagral tylko jedna polowe o ile pamietam.
Nie ma sensu z Tobą dyskutować. Piszesz o bramkarzu nie widząc tego kto grał w obronie praktycznie cały sezon. Kim przeszli city. Chcesz powiedzieć, że my mając Alliego w bramce, a nie mając Van Dijka, Matipa oraz Konate wygralibyśmy w finale LM? A kto w tym sezonie zastępował nam Alliego? I jak wypadł? Bo moim zdaniem nie ustępował za bardzo naszemu nr 1…
Co do Thiago, dokładnie, przed meczem z realem złapał uraz, przez co nie mógł w pełni przygotować się na mecz finałowy.
Finały rzadza sie swoimi prawami. Karius tez niezle bronil dopoki nie trafil mu sie final w Kijowie. Gdyby Ancelotti o tym nie wiedzial to by ryzykowal Łuninem, a wolal postawic na Kurtułe ktory za duzo nie pogral. Chcesz byc madrzejszy od Wlocha?
Z City przeszli, ale doskonalej obrony nie mieli.
Chce tylko powiedziec ze strata jakiegokolwiek zawodnika z podstawy na taki final niesie wiele konsekwencji i mozliwych problemow. Defensywa zaczyna sie zawsze od pewnego bramkarza. Inaczej wyglada cala organizacja jej. Prawdopodobnie z Łuninem nie byloby tak dobrze, ale nie udowodnie Ci juz tego.
@Spectre Po 1 chłopie, doinformuj się dlaczego Lunin dziś nie zagrał, odpowiedź będziesz miał na Jego social. Po 2 - a co dziś wielkiego zrobił Courtois, obronił dwa strzały, z których jeden leciał w Niego? Jak dla mnie ten finał LM Realowi wygrał Kroos i Camavinga, którzy w II połowie zagrali kosmicznie. I jak mam być szczery, gdybym miał wybrać, który bramkarz dziś był lepszy, to zdecydowałbym się na Kobela, który uchronił BVB w II połowie przed 4:0.