Liga Mistrzów 2023/2024

No ale ja to napisałam tylko innymi słowami

To chyba nie oglądałeś finału w Paryżu… Jak bvb miało lepsze okazje… Nawet nie chce mi się bardziej rozwijać tego postu…

Kuczq, proszę Cie, weź obejrzyj sytuacje z naszego meczu a obejrzyj sytuacje z wczorajszego. Czy to, że bvb mieli sam na sam świadczy o tym, że to była lepsza okazja? Dwa, że nie wiemy nawet czy tam nie było spalonego, o włos co prawda ale by sprawdzali na pewno. U nas na szybko mamy Salaha co tylko los wie jak to Kurtua obronił oraz sparowany strzał chyba Mane na słupek… Ale wiadomo, bvb miała lepsze okazje…

2 polubienia

I po tym finale kupiliśmy Nuneza, żeby poprawić skuteczność :yum:

2 polubienia

BVB miało czyste jeden na jeden, bez żadnego obrońcy na plecach. Takiej sytuacji Liverpool z Realem nie miał przez 90 min

Borussia prowadziła grę w pierwszej połowie, ale też nie grała nie wiadomo jak świetnie. W drugiej połowie siedli i można było spodziewać się, że Real z tego skorzysta. Można ich śmiało typować do faworytów za rok, skoro dojdzie jeszcze Ninja Turtle Mbappe. Nie żeby mnie to jakoś cieszyło :sweat:

1 polubienie

No i co z tego jak ten ich napastnik zachował się jak prime Nunez xD

1 polubienie

Real na pewno będzie bardzo groźny w przyszłym sezonie, ale ta nowa faza ligowa może mocno namieszać i mogą tu być niespodzianki.