Liga Mistrzów 2024/2025

Pierwszy mecz City vs Real we wtorek - nie zejdzie się z derby Merseyside :disguised_face:

edit: ale jak wejdziemy do finału Carabao, to prawdopodobnie we środę rewanżową nadrabiamy z wyprzedzeniem ligowy z Villą (jak podaje Angielskie Espresso)

Jak to było w słynnym skeczu: koło od traktora się zepsuło-a ile jest dobrych? 3! To trzeba tak odrazu mówić :rofl:

O co kaman?
Po odpadnięciu w FA Cup weekend 1/2 marca mamy wolny czyli przerwa po 5-cio paku w PL przed pierwszym meczem w LM.
I co jest pozytywnie?
JEST! :red_circle::muscle::crazy_face:

1 polubienie

I tak by zagrał drugi garnitur. Bardziej boli, że przed City gramy z AV.

Masz rację, bo gdyby nie wylosowali Plymouth czy Accrington to by wystawił podstawy, jeden puchar już jest daleko nie ma co płakać nad drugim

3 polubienia

I PSG załatwia sprawę awansu do 1/8 już w pierwszym spotkaniu-zero niespodzianki :grimacing:

A za chwilę mecz oszustów z rasistą czyli z gatunku:dlaczego oba kluby nie mogą odpaść? :face_vomiting:

1 polubienie

Ależ forma Dembele 18 goli w 11 ostatnich meczach we wszystkich rozgrywkach

Nie! Jak tylko zobaczyłem pewną gębę to zrozumiałem, że lepiej aby wygrali oszuści było nie było z :england:

1 polubienie

Ale te City jest dziurawe. 14min a już mogli stracić spokojnie 2 lub 3 bramki

1 polubienie

A wystawił 5 środkowych obrońców. Guardiola to ma zawsze jakieś ciekawe pomysły.
5 środkowych obrońców, 1 ofensywny pomocnik, 3 skrzydłowych i 1 napastnik :clap:t2:

1 polubienie

Ale prowadzą 1:0 i rasista spuścił ten pusty łeb :grimacing:

Co decyduje o rozstawieniu (i co za tym idzie rewanżem u siebie) w ćwierćfinale i półfinale? Miejsca w fazie ligowej coś dają? Czy losowanie decyduje?

Ale atmosfera na Etihad…. Mam wrażenie, że to mecz z czasów COVID

1 polubienie

Dziś można było jeszcze kupić bilety na ten mecz w kasie

I Mbappe wyrównał co jest odzwierciedleniem przewagi Realu na boisku.
Gdyby nie ta nieskuteczność drużyny Carlo to byłoby już z 1:3
Jedni grają a drudzy strzelają :rofl:
I znowu remis!
Zasłużone prowadzenie Hiszpanów :man_facepalming:t2:

W ogóle tak zastanawia mnie, czy liga portugalska jest taka cienka, czy o co tu chodzi. Skoro Sporting tam prowadzi, a BVB w tym sezonie nie zachwyca i ich leje 3:0 na wyjeździe.

Ale ten Ederson to pajac na bramce. W ogole te bramki Realu to takie gowniane bledy City ze szok. Tyle lat sie czekalo na tak zalosna forme szejkow

3 polubienia

Hahahaha teraz to im dopiero głowy padną

Obrona i bramkarz to parodia w tym City.
Za tydzień w Madrycie dostanę z 4 i morale przed meczem z nami zerowe.

Dziś prawdziwych oszustów już nie ma :rofl:

i jeszcze ten tragiczny Rico Lewis xd przydupas Guardioli

1 polubienie