Liga Mistrzów 2024/2025

Bedzie dreszczyk emocji na piatkowym losowaniu.
Niezaleznie od bla,bla,bla ze z kazdym trzeba wygrac, to ja osobiscie jestem za ulatwianiem sobie zycia a nie jego utrudnianiem,wiec “latwiejsi” rywale sa mile widziani :grin:

1 polubienie

Benfica vs PSG. Z benficą na pewno będzie wyjazd gorszy pod względem trybun. Kibice mogą ich ponieść u siebie. Natomiast PSG ma IMO jakość lepszą i są w chwili obecnej w mega gazie. Ja naprawdę obawiam się dwumeczu z PSG jeśli na nich trafimy.

1 polubienie

Szkoda, że Monaco nie dociągnęło. Dużo lepsza opcja by była, a do tego grać przeciwko Polakowi ;D miałby Majecki co robić akurat ^^

2 polubienia

Mignolet zawsze był jednym z najlepszych na linii, a w kwestii bronienia karnych to jest lepszy od Alissona(które są jego słabszą stroną).

Z perspektywy czasu szkoda, że odszedł. Jako drugi bramkarz byłby świetny, a teraz mógłby powoli przejąć numer trzy. Lubiłem Belga.

@Magerlfc dlatego piszę z perspektywy czasu. Nie ma go od 6 lat na Anfield, a kiedy odchodził był po prostu lepszy od Kellehera i przez jakiś czas mógł być zmiennikiem Alissona. Mimo słabej gry na przedpolu i pustych przelotów.

Tylko tak jak piszesz, nie chciał być numerem dwa.

Taa lubiłem… A jak grał to serce przy każdej akcji biło szybciej. Kelleher mimo błędu z Newcastle trzyma poziom gdy zastępuje Alliego. I to jest bramkarz nr 2, a nie Mignolet, a jeszcze nr 3? Myslisz, że on by chciał być nr 2? A co dopiero 3…

1 polubienie

Haaland nie gra. Odpoczywa na weekend? Pep odpuszcza LM? Nie ogarniam

Może ten uraz okazuje się niepewny. Pewnie wejdzie kiedy będzie już beznadziejne 0-2.

Mancity chyba wyczuło nasz spadek formy. Celowo odpuszczają CL, żeby skupić się na wygraniu PL.

City już majtasy w dół i bijcie ile możecie.

I Real chyba znowu idzie po kolejną LM. To jest po prostu niemoralne co oni robią.

Mogą grać najpaskudniejszy futbol w fazie eliminacyjnej/grupowej, a potem włącza im się tryb piłkarskich bogów i robią remontade…

Ale wygrywaja tylko z beznadziejnym City. Nawet Arsenal spuscil im manto.

O to chodzi w futbolu :wink:

City nas w najbliższym meczu jebnie.

4 polubienia

Daj nr totka jeszcze co bym szóstkę trafił i będzie git :sunglasses:

Ja bardziej z obawa patrzę na losowanie kolejnej rundy. Jak dostaniemy PSG to będzie mega ciężko.

2 polubienia

PSG na dzisiejszy dzień to nas zmiecie z planszy. Jak się nie obudzimy to i Benfica nas łyknie.

5 polubień

Zanosi się na totalny pogrom włoskich drużyn w play-off.
Atalanta i Milan już za burtą a Juve aktualnie również.

I stało się faktem-klęska Serie A :grimacing:

Nasza droga do ewentualnego półfinału LM:
Benfica a potem BVB bądź Lille/Aston Villa sic!
Albo PSG a później Brügge bądź Lille/Aston Villa

Ciekawie :red_circle::muscle:

1 polubienie

Nasz wynik rezerwami na wyjeździe z PSV wygląda teraz odrobinę lepiej :slight_smile:
W piątek trzeba się modlić o Benfikę w losowaniu bo PSG zrobi z nas mielonkę w obecnej naszej i ich formie.

2 polubienia

Nie podoba mi się ani gra z PSG ani z Benficą, francuski klub wygląda coraz lepiej, widać jest życie bez Mbappe. Czekam na piątkowe losowanie.

1 polubienie

Nawet powiem, że bez Mbappe grają lepiej. Atak nie jest ustawiony tylko pod niego, a zespół gra koncertowo, wczoraj ilu strzelców mieli ? I to bez Dembele. Jak na nich trafimy to będzie bardzo ciężko.