Rewanż będzie bardzo ciekawy, ale liczę że PSG przed własną publicznością jeszcze przyciśnie i coś strzeli. Arsenal niech odpada czym prędzej.
Też wolałbym żeby Arsenal odpadł. NajwiejsA Gloria chwały niech pozostanie na Anfield
Arsenal nie ma szans. Mają za mało siłę rażenia. Odegard w tym sezonie to dno. Martineli zwykły szybki chłopak. Na topowe ekipy za słaby. To samo trossard. Napastnika nie mają od odejścia aubameyanga. Sam saka tego nie wyciągnie. Zresztą ciężko kiedy na bokach obrony gra co najmniej 1 stoper. PSG jest piekielnie mocne i może cię zaatakować z każdej strony. W środku mają 3 bestie które wszystko robią dobrze. Wyśmienici technicznie, wybiegani, wyborni w odbiorach. Na skrzydłach mogą cię skarcic i skrzydłowi a mają 3 świetnych i najlepsi na świecie boczni obrońcy. I wreszcie mają napastnika który jest nie do upilnowania bo nie ma stopera który da radę podążać za Dembele, a on złapał formę życia i do genialnego dryblingu dorzucił wykończenie.
Wszystko pieknie,ladnie ale wczoraj Martinelli i Trossard mieli 2 “setki” i je zmarnowali chociaz trzeba tutaj wspomniec wspaniale interwencje Donnarummy.
Juz AV pokazalo,ze PSG nie takie straszne jak je maluja.
Mam nadzieje,ze najpozniej w finale skonczy sie ich kariera poniewaz NIE! dla szejkowych,sztucznych tworow
Nie, Ode to nie dno, to bardzo dobry piłkarz. Pisałem już w październiku, że kontuzje kostki (pauzował przez nią sporo) są niezwykle zdradliwe i prawdopodobnie nie wróci do swojej optymalnej formy no i patrz.
Bierz kredyt i stawiaj. Takie gadanie to totalna bzdura, wczoraj mieli swoje szanse i w Paryżu też będą mieli
Sens to miało granie na nasze mistrzostwo po kursie 7, a nie teraz granie na PSG.
A co do tego. To też uważam, że nie mają szans z prostej przyczyny. Grają słabiej, mają gorszy skład, gorszego trenera i grają na wyjeździe. Arsenal to nie Real, któremu tańczył będzie szaman nad ogniskiem i nagle się powtórzy Rice boskich strzałów. Zostaliśmy rozbici w Paryżu (mimo że wyciągnęliśmy 1:0) drugi raz PSG nie będzie tak nieskuteczne, a liczysz na to że postawi się tam Arsenal. Litości.
Może powinnem dodać że w tym sezonie. Nie wiem jakie są powody tego stanu może masz rację, ale mi chodzi o fakt. W tym sezonie gra cieniutko.
@el_pistolero w październiku pisalem że nas nie dogonią i popatrz. Uważaj jak chcesz masz prawo to w końcu piłka i wszystko jest możliwe, ale ich mentalność i sposób w jaki został zbudowany oraz mentalność ich trenera pozwalają mi być właściwie pewnym że nie awansują dalej.
Ich trener zawsze szuka winy w innych to pozwalam mi sądzić że nigdy nie ulepszy drużyny bo nie wyciągnie wniosków gdyż uważa że wszystko jest ok tylko przygrywają prze… Wybierz losowy powód.
Konstrukcja ich kadry nie jest stworzona do zdobywania bramkę z topowymi ekipami w momencie kiedy przygrywają. Boczni obrońcy defensywni, brak napastnika który dobrze czuje się w zatłoczonym polu karnym i skrzydłowi bez błysku (nie liczyć saki). Dodatkowo PSG mając dobry wynik z kontry będzie piekielnie mocne.
Oczywiście to ylko pilka i wszystko się może wydarzyć, ale to tylko forum i kasy może wyrazić swoją opinię
Owszem, ale zapominasz, że na Anfield rozegraliśmy dobry mecz i mieliśmy zaliczkę. Slot jednak sam później zrezygnował z awansu wystawiając Nuneza do serii 11. Normalnie powinniśmy wtedy awansować, ale wyszło jak wyszło.
Ogólnie mam wrażenie, że PSG jedzie na micie tego pierwszego meczu z nami w Paryżu, bo nawet AV pokazał, że nie są AŻ tak groźni.
Oczywiście z całego serca życzę im aby wywali Arsenal z rozgrywek.
PSG gra na prawdę dobrą piłkę, dominowali armatki u nich przez sporą część spotkania, rozgrywali spokojnie pod sporym pressingiem.
Nas totalnie stłamsili w Paryżu, a u nas spokojnie ograli. Grają ładną dla oka piłkę, a dodatkowo potrafią narzucić niesamowite tempo. Wyglądaja trochę jak krzyżówka Barcy Guardioli i Liverpoolu Kloppa. Do tego średnia wieku składu poniżej 24 lat, tam na prawdę jest potencjał na dominację w Europie.
Co zrobili na Anfield? Cudem nie stracili gola w 2 polowie bo byloby po nich ,co Ty za mecz ogladales?
Za to w pierwszej połowie i dogrywce prowadziili grę, że trochę pokąsaliśmy i tak nic z tego nie wyszło. Podobnie jak z Arsenalem, musieli trochę odetchnąć właśnie. Arsenal miał te pół godziny i my mieliśmy.
Jak? Ano wyjebując z pół milarda, bo tamci “młodzi, dynamiczni” gracze kosztowali około 50-70 baniek od łba
Na naszą obronę możemy dodać tylko że dwumecz z PSG wypadł nam akurat jak mieliśmy chyba najgorszy dołek formy nie chce wróżyć z fusów ale myślę że gdybyśmy teraz się z nimi spotkali pokazalibyśmy więcej, jesienią byśmy ich rozsmarowali tu akurat jestem pewny. Arsenal gra z nimi teraz i oni chyba są w optymalnej formie bo nie wiem jak ich postrzegać. Dwa razy wygrali z realem a w lidze prawie przegrywają z Crystal Palace u siebie. Straszna Chimera. Wczoraj zespół z Paryża bylł lepszy. Po prostu jak mieli piłkę to byli z nią bardzo pewni. Po naszym dwumeczu byłem strasznie wściekły ale trzeba po prostu przyznać, że psg gra bardzo dobry football, są mocni na każdej pozycji pod kątem wybiegania trochę wyglądają jak pierwsze zespoły Kloppa. Jak wygrają CL to w ogóle mnie to nie zdziwi.
Ja mam dwóch kumpli, jeden kibicuję MU, drugi Arsenalowi, wygraliśmy maraton mistrzowski w APL w sposób bezdyskusyjny, dostałem gratulację od Igora ( Igor kibicuje od 20 lat MU ), a od kumpla kibica Arsenalu niestety nic, cisza totalna ( piliśmy wódkę 100 razy i chodziliśmy po dziewczynach) i ja kibicuję PSG (5-0) w dwumeczu z Arsenalem , i chcę zwycięstwa Barsy z Wojtkiem ( grande Gościo na luzie) i Lewym, jednak w historii polskiej piłki będzie zapisane dużymi literami
Aż 7 Hiszpanów w podstawowej 11 Barcy - stare, dobre czasy się przypominają
To będzie pojedynek ofensywny Katalończyków przeciwko defensywie Interu.
Powinno być ciekawie
Ależ golazo! FORZA Inter, ubić te farcelone!
gol imienia darwina nuneza
ma ktos jakiegos strima?
mecz ligi mistrzów?
Potężny Inter. Brakuje jedynie loba z połowy boiska. Życiowe bramki im wpadaja dziś xD