Mój Boze jakie meczycho
Szkoda, że ten Dumfries nie jest młodszy, bo byłby idealnym następcą Trenta
Barca słabo w obronie jednak kunszt obronny to ważna sprawa, bo na 0 z tyłu nie ważne ile goli strzelisz wygrywasz, a tak Barca bardzo się na męczyła i tylko zremisowała mimo że strzelili 3 bramki
Świetne widowisko jako neutral
Świetne wyniki po pierwszych meczach. Finał Psg-Inter są jak derby Liverpoolu, muszą być!
Gra Wojtek i Lewy w Basie, Inter mi jak balsam na serce swoją grą, gra Zielińskij, komu mam kibicować
Slot jednak zawalił LM , zdejmując Chobo i Maca
Szkoda że Jurgen Boss poszedł na urlop, On by to rozje…ł tą LM i tyle
Inter, tak jak niemal każda topowa ekipa, ma problem w bramce. Sommer jest stary, kupili jakiegoś Hiszpana, ale nie zagrał jeszcze za dużo. Może to dobry kierunek dla Kellehera? On raczej nie powinien narzekać na brak ofert przy takim deficycie dobrych bramkarzy.
z drugiej strony to może Kelleher jest lepszy( ograny w APL, ma doświadczenie, dobry jest) od Mamarde i po co nam Caoimhina sprzedawać, ja to nie jestem taki mądry
To będzie się działo w rewanżu z tym że moim zdaniem zadecyduje postawa w grze defensywnej Barcelony.
Jak zagrają w niej lepiej niż wczoraj a szczególnie przy kornerach to z przodu na pewno coś wcisną i mogą przejść Inter.
Co ten Jamal mi czaszkę rozwala to masakra.
U nas Elliot to młody talent z miejscem na rozwój, a tam wjeżdża małolat który w Polsce nie może kupić energetyka i strzela bramkę ( stadiony świata).
Już na poziomie na którym Diaz to może będzie jak sam sobie edytuje staty w Fifie.
Ciekawe jak potoczy się kariera młodego Hiszpana.
Za kilka lat będzie kopał piłkę w Arabii o ile akurat będzie zdrowy. Szybko świat o nim zapomni.
Biorąc pod uwagę 100 meczów seniorskich przed 18 urodzinami to może pójść w ślady Ansu Fatiego.
Barca nie może wygrać LM bo zrównają się z nami
Psg nie może wygrać LM bo to PSG petrodolary💸Arsenal nie może wygrać LM bo to po prostu Arsenal ( nie lubię ich)
Jedynie inter neutralny jak dla mnie i im będę kibicował
Na devilpage w zeszłym sezonie był bliźniaczy wpis, ale odnośnie wygrania ligi:
- City nie, bo przebije rekord dzięki czterem tytułom z rzędu
- Liverpool nie, bo dobije do 20 mistrzostw
- Arsenal nie, bo to Arsenal
Wygląda na to że będzie angielski finał W LE co skutkuje tym że w kolejnym sezonie LM będzie Aż rekordowe 6 drużyn z Angli
Na to wychodzi, że będzie 6 drużyn w LM i to jest 100 % sprawa
Dobrze byłoby gdyby ktoś nie wyskakiwał z fałszywymi informacjami, że to niemożliwe czy cuś.
Gdyby Arsenal wygrał LM to by było 7 xD
Szkoda porażki AV z szejkami bo była by spora szansa na to że nie bd ich w lm. W tym momencie i przy słabej formie NF ciężko oczekiwać że tego nie dowiozą. Szkoda.
Walka o utrzymanie i Ligę Mistrzów w jednym. Wpadli na ten sam sprytny plan na początku sezonu