Liga Mistrzów 2025/2026

Na jakim kanale pokazują taki Liverpool? Bo u mnie chyba coś nie działa i od marca ciągle ten sam marazm.

9 polubień

TV Fantasy… :joy:
Tam to wygrywamy po 5 do :egg: z każdym

2 polubienia

Toż to był sarkazm… chyba każdy wie jaki tragiczny futbol gramy…

6 polubień

Ten City? Czy ten Bodo. Aaaa nasz, no tak :blush:

Jutro zobaczymy piękne klepanie w obronie, później wystawka do Alissona i laga

5 polubień

No właśnie czytając forum to tak nie do końca xD. Są tacy co uważają, że Slot wyszedł z kryzysu, ogarnął grę w obronie i nie przegrał od 12 spotkan (wszyscy wiemy jak to wyglada w praktyce). Takze nigdy nie wiadomo co ktos moze myśleć.

1 polubienie

Arsenal i Inter to dwie drużyny, które boją się grać z czołówką ligi. Dzisiaj wygrał antyfutbol z antyfutbolem.

Dziś dobre wyniki dla nas :soccer_ball::blush:
Wygrać z Marsylią i Karabachem a wtedy bez oglądania się na innych mamy pewne miejsce w top8 :flexed_biceps::red_circle:

1 polubienie

Remis z Azerami na Anfield brzmi dobrze.

Po prostu ludzie lubią wydawać takie stanowcze osądy bez głębszego uzasadnienia.
Z Tobą się można zgadzać albo nie, ale przedstawiasz zawsze jakieś argumenty.
A niektórzy czują ogromną ocenę wydawania osądów kto ma wysoko sufit, kto się już skończył, kto jest world class. Bo gdzieś usłyszeli, przeczytali, albo chcą się poczuć ekspertami.
Dobre jest to, jak ktoś zobaczy piłkarza w akcji przez 10 minut w telewizorze i już wie że ma większy potencjał niż jakiś inny.

2 polubienia

Dzisiaj rywale zagrali naprawdę z korzyścią dla LFC. Spodziewałem się, że poza Interem żaden inny zespół z Top8 nie straci punktów. A tu dodatkowo PSG i City przegrali swoje mecze.

Jutro trzeba wygrać, bo w przypadku remisu można się spodziewać, że zrównaliby się z nami punktami Newcastle, Chelsea i Barca i potencjalnie przeskoczy nas Atletico. Wówczas awans do Top8 okaże się skomplikowany, bo trzeba będzie się oglądać na wyniki innych meczów.

Przegrana w Marsylii absolutnie nie wchodzi w grę.

2 polubienia

Obejrzałem sobie skrót City z Norwegami. Wyglądało to tak, jak by tamci byli na dopingu. Nie wiem, może to kwestia tej sztucznej murawy. Pan złota piłka dwa podobne faule na żółtą w obrębie minuty. Chyba zapomniał, że nie gra w PL z Liverpoolem. Tam miałby w porywach jedną kartkę za te oba faule XD

Nie no absolutnie nikt się nie zastanawia dlaczego Salah gra gorzej i nie strzela. Nikt.
Stary, przesadzasz trochę w tym wytykaniu głupoty innym.

Za ten drugi na 99% kartki w PL by nie dostał, a w meczu z nami to na 150%

W city następuje podobna sytuacja jak u nas (choć powody mogą być zupełnie inne). Mianowicie cały zespół gra po prostu słabo. I co z tego że kupisz bardzo dobrego Semenyo czy Guehiego jak system nie działa.

U nas też ludzie doszukują się problemów w stracie Diaza, a nikt się nie zastanawia dlaczego Salah z pozycji około 20 goli w styczniu w zeszłym roku w tym ma 4.

@stavrogin nie taki był mój cel natomiast teraz jak czytam to drugi raz to faktycznie tak to brzmi.

Chodziło mi tylko o podkreślenie że naszym problemem jest spadek formy większości graczy którzy wcześniej byli topowi w skali swiata

Akurat zjazd Salaha to normalna rzecz, ma 33 lata i napierdziela w premier League na pelnych obrotach od 8 lat. i tak długo wytrzymał

To się nazywa pesel

5 polubień

Po raz kolejny napisze, że bardzo mi się podoba obecny system rozgrywek :blush:
Zaledwie 4 drużyny na dole tabeli nie mają już o co grać w ostatniej kolejce.
W poprzedniej formule często 6 mecze w większości były o nic.

Choć raz UEFA wymyśliła coś fajnego.

5 polubień

Ostatnia kolejka została, a jak na razie 5 zespołów z Anglii na 6 jest w czołowej ósemce. Ciekawe jak to się skończy za tydzień. Na razie Anglia króluje.

2 polubienia

Faza grupowa nie decyduje o tym kto będzie walczył o zwycięstwo w całej edycji. Oczywiście ma duży wpływ ale nie decydujący. W ubiegłym sezonie wygraliśmy fazę grupową a potem szybko odpadliśmy w 1/8…

Niby City najgorsze w lidze mistrzów spośród angielskich drużyn, ale mają tyle samo punktów co Newcastle i Chelsea. Tutaj tyle drużyn ma 14 pkt, że po ostatniej kolejce wszystko może się wydarzyć

Będą jaja jak wygramy tą ligę mistrzów :zany_face: