Szok Te Atletico. Nie przyzwyczaili do takiej gry ofensywnej
Będąc w zupełności szczerym to Galata nie robiła aż takich baboli jak Tottenham. Tudor dokonał chyba jakiegoś rekordowo szybkiego spalenia piłkarza z tym Kinskym. Oby się nie okazało że w Totkach w weekend wjedzie nowa miotła.
Spójrzcie jak gra Bayern z Atalantą na wyjeździe. Jaka tu jest intensywność, jaki ruch na pozycje, jakie to wszystko jest płynne i poukładane. Przecież Liverpool to jest jakiś sabotaż, a grał ze słabszym rywalem.
Newcastle póki co zaskakuje na plus.
Sędziowie w LM pokazują angielskim parodystom, jak należy sędziować przy rzutach rożnych. I w naszym meczu i w meczu Newcastle konsekwentnie odgwizdywane każde nieprzepisowe przeszkadzanie bramkarzowi. ![]()
Czekam na jutrzejszy mecz Arsenalu.
Czy Arne Slot dostał już nominację do nagrody dla trenera tygodnia w LM?
To prawda. Nieuznanie gola Galaty na 2-0 to dla mnie kuriozum. Wcześniej też jeden spalony Salaha odgwizdany niesłusznie.
Ale gwizdanie spalonych pozostawia wiele do życzenia.
@kacciq bardziej mi chodziło o spalone z kapelusza w meczu Newcastle kiedy sędzia kilka razy już się pomylił na niekorzyść gospodarzy.
Van de Ven za mało nóg w tym sezonie połamał.
To jednak nic, bo sędzia w tej sytuacji nie tylko nie dał mu żółtej lub czerwonej kartki, ale w ogóle nie pokazał faulu, a nawet nie został zawołany do monitora przez VAR.
Bayern i Atletico pokazują jak się gra z średniakami, a my sie męczymy z galatasraj jakby to był jakiś światowy hegemon piłki nożnej
Ale to obrońca Newcastle zmaścił ![]()
Czemu akurat takie sytuacje z udziałem Barcelony mnie w ogóle nie dziwią. Nie zasłużyli na żaden remis.
Wciąż nie mogę uwierzyć jakiego Kariusa zrobił Kinsky. Tragiczny występ.
Van den Ven podobnie, Atletico w zasadzie zaczęło mecz od stanu 3-0 ![]()
Zresztą gol dla Spurs na 5-2 to też prezent od rywali.
BUM !!! Bayer prowadzi ! Świetne wejście w drugą połowę.
I to z różnego hehe arnatki dostały z własnej broni
Ale padolinio Madueke jakim cudem to jest karny
Czy to nie była drukarnia i padolino?? ![]()
Arsenal potrójna korona w tym roku. Wielki Arteta
Karny z dupy, co to za pajace sędziują
Ale karny
śmiech na sali
Drukują i pchają Arsenal.