Za to my mamy więcej czasu po przerwie na kadry, Mac, Ali, Diaz i Nunez zdążą wrócić ze swoich zgrupowań. Coś za coś.
Chociaż raz Li\ve nie jest krzywdzone zbyt krótką przerwą pomiędzy meczami
Czy to jakaś ironia której nie łapie? XD
W ogóle dziwne jest czemu grają w LM w czwartek
Tylko w 1 kolejce, tak było również sezon temu
Nuneza pomimo całej do niego sympatii już tu nie ma
Ile spotkań wygramy w fazie ligowej LM?
- 8-7
- 6-5
- 4-3
- 2-1
- 0
No to jeszcze na ostatnią chwilę Typer dla Ligi Mistrzów
Liczę na dużą liczbę uczestników i niniejszym serdecznie zapraszam.
A tutaj link:
Wg terminarza Newcastle gra w niedzielę o 15, więc mamy nawet krótszą przerwę niż oni.
Ktos dzisiaj cos oglada?
Chyba zdecyduje sie na Juve kontra BVB
I juz jest nas 16 osob w Typerze LM (link powyzej) - tak z 30 byloby fajnie a wiec dzialajcie.
Na zwyciezce czeka zaszczytne miano KROL EUROPY oraz…wirtualne usciski pozostalych Typerow
O 18 pewnie zerknę przynajmniej na chwilę Arsenal, a o 21 może Real o ile TAA będzie grał od początku.
Ten nowy format ogólnie jakoś mniej ekscytujący i te mecze nie mają aż takiej wagi.
Może odpuszczę nawet dzisiaj oglądanie, a na razie interesują mnie tylko nasze mecze.
Szkoda, że Bayern-Chelsea pokrywa się z naszym meczem.
Dzisiaj może Spurs na rozgrzewkę.
Jutro wiadomo
W czwartek chyba Sroki.
Widać, że czlowiek skrzywiony w stronę Premier League…
@ynwa19 zastanawiam się nad typerem, ten na LM mniej mnie interesuje ale… skoro stworzyłeś grupę to nie wypada nie dołączyć
I taka postawa “mie sie” podoba mam na mysli Typer
Zdecydowanie mecz Newcastle-Barcelona w czwartek ale w nim bede po stronie Katalonczykow i to nie ze wzgledu na Lewego.
I znow bede pewnie niepopularny ale co mi tam
Final Arsenal (Son) kontra LFC (Dad) i wygrywamy
Piekny scenariusz !
Ciekawe na ile to się sprawdzi, szczerze mówiąc to Barcelona moim zdaniem za wysoko i już z Newcastle będą mieć problemy. Wydaje mi się, że to ostatnie podrygi Hiszpańskich klubów w postaci potęg europejskich. Premier League będzie okupować czołówkę, a potem będzie luka jakościowa i pieniężna. Pewnie będą protesty innych lig europejskich, że nie są tak poradni w zarabianiu jak premier league.
Ale to jest cena tego że wszystko pompowali w największe kluby a w premier league każdy klub dostawał spory kawałek tortu z praw do transmisji i dzięki temu cała liga rosła w siłę i stawała się atrakcyjniejsza. Każdy mecz się ogląda z zaciekawieniem bo nie ma tu typowych dostarczycieli punktów dla czołówki.
Nie będę ukrywał, że w tej kolejce cholernie ciekawią mnie właśnie pojedynki angielskich ekip z hiszpańskimi, a będzie tego sporo:
Dzisiaj armatki vs Bilbao i kury vs Villareal, jutro my z Altetico, no i pojutrze Barca z Newcastle. Jestem cholernie ciekaw jak te maluchy z Katalonii poradzą sobie w pojedynku ze Srokami na ich terenie. Nie potrafię sobie nawet tego meczu wyobrazić i chyba czekam na te spotkanie z większą niecierpliwością niż nasze jutrzejsze
Też będę oglądał, mam nadzieję, że z satysfakcją na sfrustrowanych piłkarzy Barcelony gdy ich Newcastle będzie fizycznie gnębić o ile wytrzymają ciśnienie.
Arteta tak się wystraszył Bilbao, że znów wystawił 3 DM w podstawie
To jest ten “mistrzowski mental”.