Liga Mistrzów 2025/2026

Za to my mamy więcej czasu po przerwie na kadry, Mac, Ali, Diaz i Nunez zdążą wrócić ze swoich zgrupowań. Coś za coś.

Chociaż raz Li\ve nie jest krzywdzone zbyt krótką przerwą pomiędzy meczami :wink:

Czy to jakaś ironia której nie łapie? XD

4 polubienia

W ogóle dziwne jest czemu grają w LM w czwartek

Tylko w 1 kolejce, tak było również sezon temu :grimacing:

1 polubienie

Nuneza pomimo całej do niego sympatii już tu nie ma :wink:

Ile spotkań wygramy w fazie ligowej LM?

• 8-7
  • 6-5
  • 4-3
  • 2-1
  • 0
0 głosujących

No to jeszcze na ostatnią chwilę Typer dla Ligi Mistrzów :soccer_ball::smiley:
Liczę na dużą liczbę uczestników i niniejszym serdecznie zapraszam.

A tutaj link:

1 polubienie

Wg terminarza Newcastle gra w niedzielę o 15, więc mamy nawet krótszą przerwę niż oni.

Ktos dzisiaj cos oglada?
Chyba zdecyduje sie na Juve kontra BVB

I juz jest nas 16 osob w Typerze LM (link powyzej) - tak z 30 byloby fajnie a wiec dzialajcie.
Na zwyciezce czeka zaszczytne miano KROL EUROPY :person_with_crown: oraz…wirtualne usciski pozostalych Typerow :sweat_smile:

O 18 pewnie zerknę przynajmniej na chwilę Arsenal, a o 21 może Real o ile TAA będzie grał od początku.

Ten nowy format ogólnie jakoś mniej ekscytujący i te mecze nie mają aż takiej wagi.

Może odpuszczę nawet dzisiaj oglądanie, a na razie interesują mnie tylko nasze mecze.

Szkoda, że Bayern-Chelsea pokrywa się z naszym meczem.
Dzisiaj może Spurs na rozgrzewkę.
Jutro wiadomo :smiling_face_with_sunglasses:
W czwartek chyba Sroki.
Widać, że czlowiek skrzywiony w stronę Premier League…

@ynwa19 zastanawiam się nad typerem, ten na LM mniej mnie interesuje ale… skoro stworzyłeś grupę to nie wypada nie dołączyć :wink:

I taka postawa “mie sie” podoba mam na mysli Typer :ok_hand:

Zdecydowanie mecz Newcastle-Barcelona w czwartek ale w nim bede po stronie Katalonczykow i to nie ze wzgledu na Lewego.
I znow bede pewnie niepopularny ale co mi tam :zany_face:

Opta przewiduje tegoroczną edycję UCL:

4 polubienia

Final Arsenal (Son) kontra LFC (Dad) i wygrywamy :red_circle: :flexed_biceps:
Piekny scenariusz ! :grin:

Ciekawe na ile to się sprawdzi, szczerze mówiąc to Barcelona moim zdaniem za wysoko i już z Newcastle będą mieć problemy. Wydaje mi się, że to ostatnie podrygi Hiszpańskich klubów w postaci potęg europejskich. Premier League będzie okupować czołówkę, a potem będzie luka jakościowa i pieniężna. Pewnie będą protesty innych lig europejskich, że nie są tak poradni w zarabianiu jak premier league.

Ale to jest cena tego że wszystko pompowali w największe kluby a w premier league każdy klub dostawał spory kawałek tortu z praw do transmisji i dzięki temu cała liga rosła w siłę i stawała się atrakcyjniejsza. Każdy mecz się ogląda z zaciekawieniem bo nie ma tu typowych dostarczycieli punktów dla czołówki.

Nie będę ukrywał, że w tej kolejce cholernie ciekawią mnie właśnie pojedynki angielskich ekip z hiszpańskimi, a będzie tego sporo:

Dzisiaj armatki vs Bilbao i kury vs Villareal, jutro my z Altetico, no i pojutrze Barca z Newcastle. Jestem cholernie ciekaw jak te maluchy z Katalonii poradzą sobie w pojedynku ze Srokami na ich terenie. Nie potrafię sobie nawet tego meczu wyobrazić i chyba czekam na te spotkanie z większą niecierpliwością niż nasze jutrzejsze :smiley:

1 polubienie

Też będę oglądał, mam nadzieję, że z satysfakcją na sfrustrowanych piłkarzy Barcelony gdy ich Newcastle będzie fizycznie gnębić o ile wytrzymają ciśnienie.

1 polubienie

Arteta tak się wystraszył Bilbao, że znów wystawił 3 DM w podstawie :joy:

To jest ten “mistrzowski mental”.

4 polubienia