Liga Mistrzów 2025/2026

Nie da sie ich oglądać

1 polubienie

Nie można oglądać tego Stoke, oczy krwawią

Brat Alexisa strzelił gola.

Psy szczekają a karawana jedzie dalej można by rzec.

Ja tylko przypomnę, że Arsenal jak dotąd stracił 1 gola w tym sezonie. Z przegenialnego wolnego z 30 metrów. Pomijając Szoboszlaia, to 5 różnych ekip strzeliło im ZERO goli.

2 polubienia

Rezerwowi wygrywają Arsenalowi mecz. Czy się to komuś podoba czy nie, Armatki mają 5 typa do gry na dwóch skrzydłach: Eze, Martinelli, Trossard, Saka, Madueke. Dziś im to pomogło zrobić 3 punkty.

Swoją drogą, Madueke udowadnia że udźwignie prawe skrzydło pod nieobecność łamliwego Saki.

1 polubienie

Mecz ciężki do oglądania, ale defensywę Arsenal ma niesamowitą, ten Mosquera wygląda jakby Saliba nigdy nie doznał kontuzji, ktoś tu przekonywał innych że to będzie bankowy flop i że Mosquera jest fatalny.

1 polubienie

Liverpoolu w pierwszych meczach sezonu też nie za bardzo da się oglądać

2 polubienia

A w naszych meczach nie krwawiły? Bo ja sobie wydłubałem widelcem takie było badziewie grane

Coś działa? Działa. Możemy grać tak samo przecież. Cel uświęca środki?

1 polubienie

Jesli chodzi o mój komentarz to był pełen sarkazm, bo kilku tu pisało, że Mama miał przed sobą klaunów , a nie obrońców, a tu wychodzi na to, że gościu jest niezły kozak :sweat_smile:

Arteta znów to zrobił. On jest szalony.

1 polubienie

I to jeszcze za drużyną położniczych.

1 polubienie

Nie pamiętam szczerze mówiąc, to chyba gdzieś w temacie o transferach w premier league. Ale nie chce mi się szukać :slight_smile: Przydałby się taki Mosquera w Liverpoolu, dziwie się że tylko Arsenal się po niego zgłosił.

Ciągle można dołączyć do Typera LM :blush:
Serdecznie zapraszam!

Anglia-Hiszpania 1:0 :england:💪🤪

chcesz miec u nas Stoke? bo ja dziekuję bardzo.

3 polubienia

Arnold sie zepsuł i leży na trawie. To koniec. Wchodzi za niego podatny na kontuzje Carvajal, dużo sobie nie odpoczął.

1 polubienie

Arnoldzik kontuzja już

Człowiek chce zobaczyć jak ten trent w tym realu sobie faktycznie radzi i już musi zmienic plany i mecz.
Ciekawe na jak dlugo wypadnie. Coś przy kolanie mu tam patrzyli, ale pewnie pociągnęło mięsień.

1 polubienie

Nie ma dobrego wejścia w drużynę Trencik

1 polubienie

Czasem jest potrzebne Stoke, ale to trzeba umieć jeszcze. Nasi nie potrafią

Chyba znowu coś z “dwójką”. Chroniczna kontuzja w jego przypadku.