Nie da sie ich oglądać
Nie można oglądać tego Stoke, oczy krwawią
Brat Alexisa strzelił gola.
Psy szczekają a karawana jedzie dalej można by rzec.
Ja tylko przypomnę, że Arsenal jak dotąd stracił 1 gola w tym sezonie. Z przegenialnego wolnego z 30 metrów. Pomijając Szoboszlaia, to 5 różnych ekip strzeliło im ZERO goli.
Rezerwowi wygrywają Arsenalowi mecz. Czy się to komuś podoba czy nie, Armatki mają 5 typa do gry na dwóch skrzydłach: Eze, Martinelli, Trossard, Saka, Madueke. Dziś im to pomogło zrobić 3 punkty.
Swoją drogą, Madueke udowadnia że udźwignie prawe skrzydło pod nieobecność łamliwego Saki.
Mecz ciężki do oglądania, ale defensywę Arsenal ma niesamowitą, ten Mosquera wygląda jakby Saliba nigdy nie doznał kontuzji, ktoś tu przekonywał innych że to będzie bankowy flop i że Mosquera jest fatalny.
Liverpoolu w pierwszych meczach sezonu też nie za bardzo da się oglądać
A w naszych meczach nie krwawiły? Bo ja sobie wydłubałem widelcem takie było badziewie grane
Coś działa? Działa. Możemy grać tak samo przecież. Cel uświęca środki?
Jesli chodzi o mój komentarz to był pełen sarkazm, bo kilku tu pisało, że Mama miał przed sobą klaunów , a nie obrońców, a tu wychodzi na to, że gościu jest niezły kozak
I to jeszcze za drużyną położniczych.
Nie pamiętam szczerze mówiąc, to chyba gdzieś w temacie o transferach w premier league. Ale nie chce mi się szukać Przydałby się taki Mosquera w Liverpoolu, dziwie się że tylko Arsenal się po niego zgłosił.
Ciągle można dołączyć do Typera LM
Serdecznie zapraszam!
Anglia-Hiszpania 1:0 💪🤪
chcesz miec u nas Stoke? bo ja dziekuję bardzo.
Arnold sie zepsuł i leży na trawie. To koniec. Wchodzi za niego podatny na kontuzje Carvajal, dużo sobie nie odpoczął.
Arnoldzik kontuzja już
Człowiek chce zobaczyć jak ten trent w tym realu sobie faktycznie radzi i już musi zmienic plany i mecz.
Ciekawe na jak dlugo wypadnie. Coś przy kolanie mu tam patrzyli, ale pewnie pociągnęło mięsień.
Nie ma dobrego wejścia w drużynę Trencik
Czasem jest potrzebne Stoke, ale to trzeba umieć jeszcze. Nasi nie potrafią
Chyba znowu coś z “dwójką”. Chroniczna kontuzja w jego przypadku.