Real 1:2 Bayern
Sporting 2:1 Arsenal
Real 1:2 Bayern
Sporting 2:1 Arsenal
Ja tam życzę Díazowi hattricka po trzykrotnym objechaniu Trenta. Ależ to byłby piękny widok.
Real 2-3 Bayern
Zdziwiłbym się gdyby Vinicius dzisiaj gola nie strzelił, lub nie zaliczył jakiejś asysty. Pod tym względem staty ma bardzo dobre w tym sezonie LM (7/12 meczów z asystą i/lub golem).
Obstawiam też, że Bayern nie wyjedzie z Bernabeu z korzystnym wynikiem, jeśli nie powstrzymają Viniciusa. Oby dla odmiany Brazylijczyk nie pajacował tylko skupił się na pokazaniu dobrego footballu.
Ale meczycho będzie w Madrycie.
A drugi, myślę że Sporting jest w stanie strzelić dwie bramki. arsenal będzie grał ten swój nudny futbol…
Porażka Realu mile widziana a wtedy buzia ynwa19 będzie roześmiana ![]()
Ciekawe czy Bayern wleci na pełnej czy zagrają trochę zachowawczo mając w perspektywie rewanż u siebie
Ale się ogląda ten Bayern. Zazdroszczę. Każdy wie co ma robić i zero paniki w grze
Bayern musi mieć pustą bramkę żeby trafić czy jak?
Pieniądze, jakie zapłacił Bayern za Olise, to rozbój w biały dzień. To nawet Diaz nie może dzisiaj stworzyć sobie tyle przestrzeni, grając na Trenta, co Olise niemal co akcję.
W sumie to mieli i nie trafili
Szkoda Trenta. Mam nadzieję, że odbuduje formę. Byle nie przeciwko nam.
Z Bayernu to wziąłbym Kompanego i olise. Z Realu tylko Valverde
o to raczej nie musisz się martwić xD
Mieć taki skład jak Real i czekać wyłącznie na kontry, to jest nie do pomyślenia. Dowód na to jak mierny trener potrafi kastrować zespół.
I Lucho ucieka Arnoldowi i 0-1.
Hughes i Edwards!
Co?
Lucho… Frajerzy ![]()
Ajj jakie to ciężkie było do przewidzenia
ale głównie bramka rasisty. Strata kryminał
Bayern to faworyt do wygrania LM. Gdybym miał wybierać, wolałbym ich niż tych zlodziei z PSG
Mam wrażenie, że nasz Trencik się tutaj nie popisał przy kryciu Diaza. Ile to już lat, a on w obronie nie zrobił praktycznie żadnych postępów.
Znowu przypisujesz Edwardsowi coś, co leży poza zakresem jego kompetencji. Edwards nie zajmuje się już polityką kadrową i transferową. Nie został zatrudniony w FSG w tym celu.