W czym niby się pogrążam. Nabijał minuty od 16 roku życia do 20 czyli jako nastolatek!!! Sam to napisałeś. Mam rozpisać dokładnie ile tych minut było i rozpisać że jako 20 latek też je nabijał?? Hahah. To jest forum, nikt nie będzie sprawdzał czy jak rozegrał 3000 minut to czy 1000 z nich nie zrobił już jako 20latek xd. To że teraz gra bukowo nie znaczy że jej był uznawany za mega talent
No właśnie nie od 16. Zagrał 1 raz jak miał 16. Zaczął grać jak miał 18…
W czym niby się pogrążam. Nabijał minuty od 16 roku życia do 20 czyli jako nastolatek!!! Sam to napisałeś. Mam rozpisać dokładnie ile tych minut było i rozpisać że jako 20 latek też je nabijał?? Hahah. To jest forum, nikt nie będzie sprawdzał czy jak rozegrał 3000 minut to czy 1000 z nich nie zrobił już jako 20latek xd. To że teraz gra bukowo nie znaczy że jej był uznawany za mega talent
No ja (i jak większość osób) jak się wypowiada i ma jakąś tezę, to buduję ją na jakiejś podstawie. Ty wolisz iść drogą ja wiem lepiej bo wiem lepiej a inni kłamią bo piszą coś innego niż ja. A jak ci ktoś wytknie właśnie na konkretach ( i poświęci czas) to nadal idziesz w zaparte.
Co do gry w repie to też nie napisałem że był tam czołowy itp. Napisałem że już grywał.
No napisałeś, że GRAŁ w reprezentacji jako nastolatek. Czyli do maja 2022 (gdy kończył 20 lat). Jak zagranie w 10 meczach z czego 3 powyżej 45 minut (45 w Giblartarem 7:0; 59 w towarzyskim ze Szkocją i 90 w meczu o pietruszkę na Euro z Macedonią) to Granie w reprezentacji to spoko. Jednak dla większości granie w reprezentacji to powoływanie do kadry i wchodzenie choćby z ławki co mecz.
W LM zapewne widziałęś jego 2 mecze - z LFC w sezone 2020/21. Kolejny też Ajax grał w LM itak jak pisałem powyżej. Ryan miał dobry 2020/21 i początek 2021/22.Dla ułatwienia możńa powiedzieć o 2021 roku jako kalendarzowym.
Ale serio pisanie o tym, żeon grał od nastolatka i był super przez 3,5 roku w Ajaxie to jest to nieprawda.
Ja Ryana oglądałem i to dość sporo bo staram się oglądać mecze lub conajmniej skróty obszerne drużyn, którym kibicuję (Ajax, Athletico, Inter, BVB i OM) więc trochę pamiętam…
@moderatorzy - przenieście ten wątek o Ryanie do jego tematu może