Luźne dyskusje odnośnie Liverpoolu

Całe szczęście, że zostało najmniej realne xD

1 polubienie

Patrząc na to, co dzieje sie ostatnimi czasy w Liverpoolu, nie mam innego wniosku, jak taki, ze idą ultra chude lata w naszym klubie. Piłkarze nadal sa niezgrani, nowi kupieni nawet nie doskakują do poziomu zawodników, których maja zastąpić. Isak niewypał, wiem, ze kontuzja, ale ten gość nie wie co to pressing i jest przepychanki jam zapałka. Wirtz nie pasuje do Premier League, a u Slota nie wie co ma grać. Kerkez klasę gorszy niż robo, frimpong nie dojechał, nigdzie mu do asyst Trenta. Dochodzi kontuzja Ekitike, która wyklucza go z gry na poważnym poziomie i pół kadry do wymiany. Obrona leży i kwiczy, kontuzje pierwszego bramkarza, zmiennik niewypal, konieczność wymiany skrzydeł. Slot u steru. Sorry, ale ja tu widze środek tabeli w przyszłym sezonie. Odszczekam jeśli bedzie inaczej. Idą chude lata, powtarzam.

4 polubienia

Natrafiłem na grafike od @Scooby_Doo w dziale ciekawostki z września tamtego roku…

biorąc pod uwagę wcześniejszą formę (z zeszłego sezonu) i późniejszą to ten start niemal zakrawa o cud

brutalnie policzyła się z nami rzeczywistość…

Edit: 3 miejsce Tottenhamu wygląda jeszcze bardziej kuriozalnie. Tylko Arsenal na swoim właściwym miejscu

1 polubienie

Dziwna trochę sytuacja, początkowo myślałem, że to typowe przekomarzanie się tym bardziej, że Frimpong jest chyba jednym z większych śmieszków w szatni ale jak popatrzeć na ich miny i do tego przyszedł Alexis rozmasować sytuację to nie wiem. Nie raz było pisane, że my nie mamy drużyny tylko zlepek gwiazd i takie obrazki zawsze mnie w tym utwierdzają.

1 polubienie