Dzien dobry mam pytanie chce kupic bilet na hospitality na wolvs 16 lutego ja mam membership ale moj 14 letni syn nie ma mam pytanie czy jest mu potrzebny
Tak. Jest mu potrzebny.
Każdy bilet przypisuje się osobie która ma membershipa. Robi się to w koszyku na etapie finalizacji zamówienia.
Musisz do nich napisać by “podpięli” Ci syna do Twojego konta ,też tak miałem, z tego co pamiętam ogarnąłem to przez helpcenter
Czesc. Mam prosbe podpowie mi ktos jak zalorzyc membership i jak to wogole funkcjonuje? Jestem nowy na forum natomiast sledze od bardzo dawna podobnie jak kibicuje The Reds. Bylem nawet juz na Anfield na meczu ligi mostrzow z Athletico Madryt ale wtedy kupowalem bilet przez inna strone z biletami na mecze a teraz chcial bym wykupic membership i starac sie losowac z czasem jakies bilety ale nie mam pojecia jak to zrobic.
Bede wdzieczny za pomoc czerwoni bracia!
Wykup sobie membershipa w wersji light, na oficjalnej stronie. Prawdopodobnie w ostatnich dniach czerwca, albo jakoś na początku lipca pojawi się możliwość wyboru meczy, którymi jesteś zainteresowany i na które chciałbyś próbować wylosować bilety. Dostaniesz o tym powiadomienie na e-mail, zwykle jest na to parę dni. Najlepiej zaznaczyć wszystkie, do których będziesz uprawniony i liczyć, że wylosujesz którykolwiek. Pamiętaj, że jak chcesz jechać z jakąś inną osobą to ona też musi mieć membera i musicie nawzajem dodać się w zakładce “Friends and Family” przed zapisaniem się do losowania. O wyniku losowania dostaniesz powiadomienie kilkanaście dni później i jeżeli miałeś szczęście, możesz wykupić wylosowany bilet, a jeżeli nie to czekasz na drugą szansę w rundzie wiosennej.
Dziekuje bardzo za pomoc