Mohamed Salah

wiosenne przemęczenie widać nie tylko u Salaha, podobnie z Gravenem, poniekąd Van Dijkiem, czyli z zawodnikami, którzy grają w zasadzie od dechy do dechy.
Większa rotacja w kolejnym sezonie będzie podstawą do utrzymania dobrej dyspozycji kluczowych graczy, co wymaga szerszego składu i chęci Slota do większej rotacji kluczowych zawodników, z czym jest problem, nawet mimo posiadania zmienników (Chiesa za Mo).

1 polubienie

No to chyba dziś oficjalka.

4 polubienia

King stay! Mamy to :grin:

12 polubień

https://x.com/LFC/status/1910588819402784952?s=19

Oficjalnie kontrakt podpisany!

Czyli czeka nas kolejne pół roku kopania się po czole w 2026.

I pół roku podziwiania gracza na miarę Messiego

7 polubień

Trzeba przyznać, że doprowadzenie do przedłużenia kontraktu to sukces klubu, nie ma co wnikać czy wpływ na to ma brak porozumienia z TAA, chudy budżet na ewentualne zastępstwo czy inne czynniki najważniejsze, że nasz najlepszy strzelec i asystent zostaje.

No i pięknie :tada::tada:
Teraz przytulić w tym czasie 3 x Premier league :fire:

1 polubienie

Czytałem, że dostanie 400 000 tygodniowo. Czyli będzie drugim najlepiej zarabiającym piłkarzem w lidze. Niech mi ktoś powie, że klubu nie stać na elitarne stawki.

Fajny pomysł z tym tronem dla króla :crown:

Podobno kontrakt do końca grudnia 2027?

Ciekawe dlaczego tak nietypowo. Z początku myślałem, że może kwestia PNA, ale nie zgadza się termin.

Czy chce dać klubowi coś zarobić latem 2027? Tylko ile ktoś zapłaci za 35 latka z półrocznym kontraktem?

I piekny poczatek weekendu :smile:
Mo Salah,Mo Salah lalalalala
THE EGYPTIAN KING !!! :muscle: :red_circle:
To teraz prosze o gole dajace tytul mistrza Anglii numer 20,21,22 :grinning:

1 polubienie

Wspaniała wiadomość na początek weekendu!
Piękny Egipcjanin, oj piękny.

Teraz czekać na oficjalkę Virgila i w niedziele rozjechać młoty :muscle:

Miłego weekendu czerwoni!
MOOOOO SALAH, MOOOO SALAH :egypt::crown:

1 polubienie

To skoro podpisał to może teraz go Slot posadzi na ławkę, żebyśmy jednak dociągnęli to mistrzostwo bez nerwów? :wink:

Myślę, że nie posadzi, ale może zdejmie go w 88. , a nie 90. Minucie :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Wchodzę rano na Instagram, a tu taki widok! :partying_face:

The Story Continues. :slight_smile:

Pierwszy letni transfer zaklepany. Czekamy na potwierdzenie van Dijka i jedziemy dalej.

2 polubienia

Proszę nie pisać postów, to zdjęcie jest kozak! The :crown:

8 polubień

Świetna wiadomość, zastępstwo za Salaha i Virgila odłożone. Potrzebny napastnik i lewy obrońca. Jak znajdą jakąś okazję to może przyjdzie jakiś ŚO/PO/ŚPD

Pomijając aspekt sportowy to wybór daty 11.04 na ogłoszenie przedłużenia kontraktów Mo i Virgila - top marketing ze strony klubu.

3 polubienia

Tylko ja nie wiem co to za data?

2 polubienia

Ich numery na koszulkach 4 i 11 :smile:

5 polubień