wiosenne przemęczenie widać nie tylko u Salaha, podobnie z Gravenem, poniekąd Van Dijkiem, czyli z zawodnikami, którzy grają w zasadzie od dechy do dechy.
Większa rotacja w kolejnym sezonie będzie podstawą do utrzymania dobrej dyspozycji kluczowych graczy, co wymaga szerszego składu i chęci Slota do większej rotacji kluczowych zawodników, z czym jest problem, nawet mimo posiadania zmienników (Chiesa za Mo).
https://x.com/LFC/status/1910588819402784952?s=19
Oficjalnie kontrakt podpisany!
Czyli czeka nas kolejne pół roku kopania się po czole w 2026.
I pół roku podziwiania gracza na miarę Messiego
Trzeba przyznać, że doprowadzenie do przedłużenia kontraktu to sukces klubu, nie ma co wnikać czy wpływ na to ma brak porozumienia z TAA, chudy budżet na ewentualne zastępstwo czy inne czynniki najważniejsze, że nasz najlepszy strzelec i asystent zostaje.
No i pięknie
Teraz przytulić w tym czasie 3 x Premier league
Czytałem, że dostanie 400 000 tygodniowo. Czyli będzie drugim najlepiej zarabiającym piłkarzem w lidze. Niech mi ktoś powie, że klubu nie stać na elitarne stawki.
Fajny pomysł z tym tronem dla króla
Podobno kontrakt do końca grudnia 2027?
Ciekawe dlaczego tak nietypowo. Z początku myślałem, że może kwestia PNA, ale nie zgadza się termin.
Czy chce dać klubowi coś zarobić latem 2027? Tylko ile ktoś zapłaci za 35 latka z półrocznym kontraktem?
I piekny poczatek weekendu
Mo Salah,Mo Salah lalalalala
THE EGYPTIAN KING !!!
To teraz prosze o gole dajace tytul mistrza Anglii numer 20,21,22
Wspaniała wiadomość na początek weekendu!
Piękny Egipcjanin, oj piękny.
Teraz czekać na oficjalkę Virgila i w niedziele rozjechać młoty
Miłego weekendu czerwoni!
MOOOOO SALAH, MOOOO SALAH
To skoro podpisał to może teraz go Slot posadzi na ławkę, żebyśmy jednak dociągnęli to mistrzostwo bez nerwów?
Myślę, że nie posadzi, ale może zdejmie go w 88. , a nie 90. Minucie
Wchodzę rano na Instagram, a tu taki widok!
The Story Continues.
Pierwszy letni transfer zaklepany. Czekamy na potwierdzenie van Dijka i jedziemy dalej.
Świetna wiadomość, zastępstwo za Salaha i Virgila odłożone. Potrzebny napastnik i lewy obrońca. Jak znajdą jakąś okazję to może przyjdzie jakiś ŚO/PO/ŚPD
Pomijając aspekt sportowy to wybór daty 11.04 na ogłoszenie przedłużenia kontraktów Mo i Virgila - top marketing ze strony klubu.
Tylko ja nie wiem co to za data?
Ich numery na koszulkach 4 i 11