Mohamed Salah

Dobrze że nie wyśrubował za bardzo, będzie mógł znowu pobić w przyszłym sezonie :slightly_smiling_face: Do zrobienia jak dostanie dobrego egzekutora i może zostanie przesunięty bardziej do środka jeśli przyjdzie Frimpong.

4 polubienia

Bez szans za rok, bo puchar szamana. Jednak za 2 lata czemu nie? :smiley:

Może czas ogłosić zakończenie kariery reprezentacyjnej?

4 polubienia

To jest gość, w takim wieku, tyle sezonów gry za sobą, żadnych skandali, fajne pozowanie z rodziną do zdjęć, kaloryfer jak ta lala, wzór konspekt pan piłkarz, nie wychodzi mu w meczu, a potem z niczego asysta, dwie bramki. Absolutnie kluczowy gracz obok Allisona i Van Dijka, wzmocnić skład i obronimy mistrzostwo.

1 polubienie

Mohamed Salah: “The team is going in the right direction. They’ve made good signings and there’s signings that they are talking about which haven’t been completed but there’s been serious talks.”

Mohamed Salah: „Zespół zmierza we właściwym kierunku. Dokonali dobrych transferów i są transfery, o których mówią, ale nie zostały dokończone, ale były poważne rozmowy”
https://x.com/AnythingLFC_/status/1926708448395202566

1 polubienie

:crown:

29 polubień

Nie mam pojęcia o co chodzi w FPL, ale liczby Mo Salaha robią wrażenie

1 polubienie

Nawet nie wiedziałem, że FPL istniała już w 2002 roku :hushed:
Gram od sezonu 2018/19 i w tym roku udało się uzyskać najlepszy jak dotąd wynik punktowy. W dużej mierze dzięki Mo :slight_smile:

Rozumiem wszystkie nazwiska na tej liście, ale ten Nani miał aż tak dobry sezon :thinking: Szok. Pamiętam go tylko z jego salt i symulek, którymi irytował Carraghera.

No właśnie nie miał… W tym sezonie np. Wissa miał 185 pkt a mbuemo 236 :grin:. Nieurodzaj był wtedy.

1 polubienie

Ja w tym sezonie wbilem sie top 20 k wiec tez udalo mi sie zrobic mega wynik. Mozna powiedziec ze moj pierwszy taki normalny sezon ze potrafilem w to grac .

Mo dzisiaj obchodzi swoje 33 urodziny.

Happy Birthday King! :crown:

8 polubień