Mohamed Salah

Łatwiej przekonać piłkarza dając mu 300k tygodniowo, czy łatwiej dając 300k tygodniowo i 50 milionów pod stołem? XD

Takie transfer jest tańszy i korzystniejszy dla obu stron.
Przykład:
David w to lato jakby chciała iść do realu zapłacili by około 50m. On dostał by pensje 200tys.
Po sezonie pójdzie za darmo dostanie 20m za podpis i pensje 250tys.
Real wyda zatem 30m zamiast 50
Davies dostanie 30 i pensje wyższa Zamiast jakiś 8m i niższej pensji. Jedyny stratny jest klub który pozbywa się piłkarza :person_shrugging:

*Kwoty przypadkowe aby pokazać skalę

2 polubienia

To nie jest nigdy pod stołem. ( z wyjątkiem patologii jak PSG) ale tak to jest kwota dla agenta i kwota za podpis. Mbappe mimo że za darmo przyszedł to dostał z góry ponad 100 milionów i to nie jest żadna tajemnica pod stół.

1 polubienie

Kocham Salaha :heart:

Wybitna forma w tym sezonie, mimo że lubi znikać w meczach. Dziś spokojnie mógł mieć 4 bramki.

LEGENDA !!! :prince::red_circle::smile:

Jeden z najwybitniejszych w historii naszego klubu, w 11 wszech czasów po prostu nieodzowny.

1 polubienie

Najlepszy atakujący zawodnik w historii PL. Król. Absolutna legenda. W końcówce, kiedy potrzebowaliśmy bramki, to on wziął na siebie cały ciężar gry i widać było jak bardzo mu zależy. Pokazała to też reakcja po strzelonym zwycięskim golu. Obsypać złotem jeśli będzie trzeba.

19 polubień

Ten gość może za 7 miesięcy odejść za darmo. Ogarnijcie się się tam decydenci Liverpoolu.

4 polubienia

Dobrze, że go wtedy nie sprzedaliśmy za 150 mln funtów, bo Salah jest warty znacznie więcej. Nawet cena mogłaby być 170 mln funtów.

PS A Klopp to go chciał za darmo za Antoniego wymienić.

1 polubienie

Dać mu kontrakt in blanco i niech sam sobie wpisze kwote. Wart każdych pieniędzy, najlepszy skrzydłowy w historii PL.

3 polubienia

Zdecydujcie się czy Klopp był ujowy bo z sentymentu trzymał piłkarzy czy był ujowy bo chciał wymieniać zawodników za darmo :joy: Jakim cudem tak tragiczny trener jak Klopp wyciągnął ten klub z gowna i wygrał wszystko co możliwe. Aż strach pomyśleć co by było gdyby zamiast Niemca prowadził by nas ktoś z jakimś pojęciem.

Bo najmanus ma swoje subkonta😁

7 polubień

Chciał go za darmo oddać, wymienić na Antonyego, ale nie sprzedał za 150?
Mistrz logiki z Ciebie…

9 polubień

Ploteczki z jakiegoś goal.pl?

Ale dlaczego w liczbie mnogiej? Przeciez jest jeden odklejony uzytkownik szerzacy takie teorie. :rofl:

Natomiast, tak jak wtedy mowilem, Salah byl warty z 200 baniek i jego sprzedaz to nie bylby zly deal pod warunkiem zainwestowania calej kwoty w zespol. Co by sie oczywiscie nigdy nie wydarzylo (no i 200m nie bylo na stole), dlatego Mo powinien tu siedziec do emerytury.

Oni chyba siedzą w jednym pokoju, bo jeden coś napisze to zaraz drugi coś dopisuje. Pewnie pokój bez okien, żeby lepiej się czytało moje posty i bez klamek, żeby mieli pewność, że nikt nie opuści ich grona. :joy:

Jacys (((oni))) cie prześladują? Moze pora o tym z kims porozmawiac, ulżyć sobie zanim (((oni))) zrobią coś gorszego… xdd

9 polubień
2 polubienia

Dla mnie to szokująca informacja. Jeśli nawet nie złożyliśmy mu żadnej oferty, to nie wiem na co FSG czeka…

To jest dramat co robi klub. Nie wiem, może czekają do końca grudnia z jedną jedyną propozycją?

3 polubienia

Jak to fsg jest zjebane to głowa mała. Na co oni czekają?

1 polubienie

Parodia, widać że Salah chce tu zostać. Legenda klubu tak już można mówić o Egipcjaninie, a oni nadal nic.

4 polubienia