Nowy trener Liverpoolu 2026

Już pal licho wielkie nazwiska. Niech to po prostu będzie ktoś kto nie jestem amatorem jak Slot, Iraola czy reszta tych tworów w stylu Grahama Pottera.

napisz Pan kto nie jest tym amatorem spoza tej listy?

https://www.telegraph.co.uk/football/2026/05/31/liverpool-open-formal-talks-with-andoni-iraola-new-manager/

[Joyce]Andoni Iraola: Liverpool to begin formal talks with manager this week

3 polubienia

A to Inzaghi od Arabów odchodzi? Bo z Interu to tam poszedł na emeryturę (on chyba ciora z 25-30 mln euro rocznie). Czym chcielibyśmy go przekonać?

Gakpo na lewym skrzydle i talonem do Tesco

1 polubienie

Jest tylko jeden bohater o którym nikt nic nie mówi.
THE RADOMIAK ONE.

6 polubień

Inzaghi nawet mistrza nie zdobył u Arabów, a miał największy budżet

Arnold Szczelina, król taktyki i obozów treningowych w Szczyrku

1 polubienie

To raczej przesądzone

Kursy też widzę na Iraole jakieś znikome, więc raczej lada dzień można się spodziewać oficjalki

3 polubienia

Nie jestem do końca przekonany co do tego gościa, ale wygląda na to, że nie ma zbytnio opcji na rynku…
Oczywiście fakt, że Bournemouth ciężko było pokonać o czymś świadczy. Zobaczymy. Hughes ściąga kolejnego z którym miał okazję współpracować.

To jaki obecnie na rynku trener by Ci odpowiadał? Guardiola? Który nie ma szans żeby tu przyszedł? Enrique? Który po dwóch wygranych LM z PSG, pchałby się w taki burdel jaki ma w Liverpoolu? Klopp? który chyba tylko czeka na angaż w reprezentacji Niemiec i koniec kariery?

Sage oraz Hoeness grają trójką z tyłu.

Ja bym brał Fabregasa, w Como robi niesamowitą robotę i ma potencjał na bycie wielkim managerem. Oczywiście jest to ryzyko, ale Iraola też nim będzie. Iraola to też ciekawa opcja.

1 polubienie

Dobra dawać już tych seksownych bajerantów.

10 polubień

No I Fabregas też słynie z delulu podczas wywiadów z dziennikarzami także tutaj będzie miał jak w domu

A właśnie zapomniałam o Fabregasie, ale weszli do Ligi mistrzów więc raczej ich nie zostawi.

1 polubienie

ale to będzie chodziło
zmysł taktyczny, pressing, przygotowania, 3 kroki w przód,
i zakazane słodkie napoje przez Steviego.

2 polubienia

Tak naprawdę lepszą opcją dla nas jest chyba tylko Enrique, nie wiem jak ten sympatyczny Niemiec ze Stuttgartu. Fajnie, osobiście będę bardzo zadowolony z Iraioli w Liverpoolu. Aż się znowu chce śledzić wątki związane z klubem!

1 polubienie

Pamiętajmy że większość z nas była pogodzona z tym że Slot zostaje na nowy sezon. Także kto by tu nie przyszedł, to już może trochę ogarnie tą szatnię. Trzeba komuś dać okres przygotowawczy, i będziemy kogoś mogli oceniać na przełomie grudnia/stycznia. Mam tylko nadzieję że znowu nasi będą biegać z motorem w dupie, i nie będziemy widzieć ledwo biegających zawodników. Ktoś ma w ogóle statystyki jak wyglądają drużyny ze średnią ilością pokonanych kilometrów w meczu? Jak wygląda Liverpool Slota z tego sezonu a jak Bournemouth Iraoli?

2 polubienia