Pre-Season

Dziwnie potraktowany Joe Gomez, 1 mecz wchodzi z ławki na 15 min, 2 mecz nawet nie ma go w kadrze.

@Loku64 tez pomyślałem, że jakiś transfer może się kroi, ale szczerze zastanawiam się jak z tymi miejscami HG u nas? nie wiem czy pozbywanie się Gomeza, który obskoczy 3 pozycje i ma HG jest słuszne w naszej sytuacji

Może jest na wylocie, a może po prostu Arne chciał lepiej przyjrzeć się innym zawodnikom. Jednak skłaniałbym się ku wylotowi, wydaje się, że kilku zainteresowanych jego usługami jest, a sytuacja z Gordonem wskazuje, że raczej nie zależy nam na jego zatrzymaniu.

@qba3 odeszli Thiago i Matip, Nikt jeszcze nie przyszedł, to na pewno zapas z HG mamy. Z wypożyczen wrócili z takich co moga być ujęci w składzie JAros, Morton i Sepp. Z czego Jaros i Morton na pewno sa HG. Sepp nie jestem pewien

1 polubienie

ma ktoś jakiś stream na mecz z Las Palmas?

Moi mili: Strims.in Tam po lewej stronie od 18 jest nasz mecz. Polecam zainstalować kilka adblocków do przeglądarki bo reklamy zaśmiecają masowo. Alarmami od Antywirusa się nie przejmować. To nic groznego.

2 polubienia

dziękuje Ci bardzo! już odpalam :slight_smile:

https://www.reddit.com/r/LiverpoolFC/comments/1epljp1/all_liverpool_goals_against_sevilla/

Brameczki z Sevillą.

1 polubienie

Skrót meczu z Las Palmas.

1 polubienie

Kiedy nasi kończą urlopy i zaczynają jakieś wspólne przygotowania?

7 lipca się zbierają. 13 lipca pierwszy mecz.

1 polubienie

Ale sprawdzam i widzę, że nasza drużyna ponownie będzie robiła za obwoźny cyrk po Azji.
Chyba te turnee trzeba uznać za stały element folkloru piłki już

Duża populacja, a mało lokalnych silnych marek międzynarodowych, więc nic dziwnego, że próbujemy coś tam ugrać.

1 polubienie

Z racji wiadomej sytuacji, ktoś wie co z naszymi przygotowaniami do nowego sezonu? Miało się to zaczynać w poniedziałek, gdzieś wyczytałem że przygotowania mają być opóźnione, ale kwestia na kiedy ( o ile przesuwamy początek sezonu).

Stawiam, że mogą dać najbliższy tydzień wolny. Myśle jednak, że korzystniejsze dla psychiki będzie zebrać grupę jak najszybciej. Łatwiej będzie to wszystko przepracować razem niż siedzieć w domu i o tym myśleć.

1 polubienie

pojawiają się powoli zawodnicy w klubie, dziś pierwszy trening.

Rozklad jazdy

2 polubienia

Liverpool’s pre-season friendly against Preston North End at Deepdale on Sunday is set to go ahead as planned.
DAVID LYNCH

1 polubienie

Kurczę, rozumiem, że przez śmierć Joty strona klubowa nie pokazuje wielu nagrań i zdjęć z początkowych treningów, ale żeby żadnych? Niektórzy (w tym ja) oczekują zobaczenia jak tam biegają nasi nowi zawodnicy, a głównie niemiecki wirtuoz. To moim zdaniem pomogłoby ku pokrzepieniu serc.
Czyżby niedzielne spotkanie będzie pierwszą relacją z przygotowań, czy też w ogóle nie będziemy mieć możliwości go zobaczyć?

Dzięki za potwierdzenie. Dobra wiadomość!

1 polubienie

Spotkanie ma być transitowane na LFCTV.
Z resztą wypowiedzi zgadzam się w 100%

1 polubienie

Liverpool ogłosił 29-osobową kadrę na wyjazd do Japonii:

Alisson, Gomez, Endo, Van Dijk, Konate, Diaz, Szoboszlai, Nunez, Mac Allister, Salah, Jones, Gakpo, Elliott, Tsimikas, Robertson, Gravenberch, Doak, Woodman, Mamardashvili, Kerkez, Wirtz, Frimpong, Pecsi, Ngumoha, Misciur, Morton, Bradley, Stephenson, Nyoni.

Brak Chiesy :eyes:.
@IanDoyleSport podaje “minor issue”

@JamesPearceLFC zaś “Chiesa misses the trip due to a minor fitness issue.”

Jeśli to prawda to przygotujmy się na kolejny okres przygotowawczy do grudnia. Jeśli to nieprawda, to znaczy, że wylatuje. Co by nie było to transfer porównywalny z Arthurem, czy innym Caulkerem.
Tylko skąd tyle wiary niego i nadziei na forum, chyba ma za dobry PR :sweat_smile:

1 polubienie
9 polubień