Premier League 2021/22

Teraz będzie tam dwóch rudych

Można się rozejść panowie

U nas szwankuje to, że nie dogrywamy po ziemi ze skrzydeł. City często bije te mocne piłki, u nas zawsze górą :3

Walczyć wilki walczyć! Trafili raz to znaczy, że można.

Tu moze byc grad bramek z obu stron. City ma slaba defensywe, wiec wilki beda probowac.

skąd ten defetyzm? Dopóki nie wbiją 3ciej jest szansa.

3 polubienia

przecież tu 5 do przerwy bedzie

KdB hat trick w 24 minuty.

Ok 1:3. Dlugo nie czekalismy na kolejny prysznic. Tu nie ma szans, oni wszystkich rozwalaja. Trzeba probowac w przyszlym sezonie o ile wreszcie zrobia konkretny zakup do srodka pola.

KDB strzela hat tricka, a Salah zabotował nas z Totkami.

1 polubienie

Ale będzie zaraz płacz niektórych, i przypominanie naszych meczów z Brendfordem, Brighton czy Leicester gdzie straciliśmy punkty XD

1 polubienie

No to mozna juz wyłaczyć. Juz dawno to pisałem, że oni często strzelają bramki z półkola albo okolicy. My nawet nie próbujemy w tamtych miejscach być z piłka, nie mówiąc juz o strzałach.

Czyli już można :slight_smile: KdB załatwia tytuł City. Jak ja bym chciał takiego pomocnika u nas…

1 polubienie

Masakra…Gdybyśmy mieli takiego De Bruyne w środku…

1 polubienie

City 3 strzały, 3 bramki XD

1 polubienie

Mam nadzieję, że Jurgen będzie racjonalny i wystawi na świętych i wolves rezerwę

2 polubienia

nie no henderson zawsze stamtąd wrzuca w aut np

4 polubienia

KDB, najlepszy piłkarz w BPL od jakiegoś czasu. Co za gość.

2 polubienia

City ich zniszczy i Aston Villę też zniszczy jeżeli będzie miało ochotę. Optymizm to jedno, ale rzeczywistość to drugie.

Na świętych wystawi jeszcze dość mocną 11, bo WHU ostatnia szansa w teorii,a w praktyce kolejne mielone do przerobienia.

mecz City-West ham jest przed meczem ze Southampton