Premier League 2023/2024

Dawać Aston urwać 2 punkty :muscle::smiley:

Dobrze dobrze, trzeba narzekać to może miło się zaskoczymy :upside_down_face:

Brawo Villa! @Spectre masz rację, chodziło mi o czysty talent, Liverpool wg mnie wyciągał to charakterem i kolektywem, co przełożyło się na wyniki :wink:

Spokojnie. To nie jest ten dzień gdy City albo Arsenal potracą punkty. Ja sobie nadziei nie robię ani nie muszę. Mamy to w garści by na nich nie patrzeć.

1 polubienie

Już patrząc na nasze jutrzejsze starcie.
Przede wszystkim wygrać ale gdyby dało się tak np z 5:0 aby podgonić Arsenal w bramkach to byłoby super :blush:

Szczelny mur, kryminał na takim poziomie i taki błąd.

2 polubienia

Bramka z gatunku wyjątkowo głupich :man_facepalming:t2:

2 polubienia

Czyli dzisiaj będzie bez niespodzianek. Dobranoc wszystkim :slight_smile:

1 polubienie

Zaniolo co za pizda. Piłki się przestraszył i jeszcze łapy rozkłada.

2 polubienia

Arsenal gra autobusem z Luton :grin: :grin: :grin:

Bardzo przepraszam Panie @kuczq ale to co mają ich wściekle atakować narażając się na kontry? Bądźmy poważni. Najlepsze jest to co jest najbardziej skuteczne.

1 polubienie

Jeszcze zobaczą że ta taktyka się sprawdza i to będzie ich nowy styl gry :slight_smile:
Z City w 11 bronili się w okolicach pola karnego przez cały mecz i wyszło.

na to liczę. Jeszcze ich dogonimy z golami

Arsenal po dzisiejszym meczu ma teraz trudny kalendarz, zobaczymy czy wytrzyjamają to tempo czy się zesrają jak rok temu.

Ale to city jest tragiczne. Nawet jak dzisiaj zdobędą trzy punkty to nie ma szans, że wygrają wszystko do końca. To nie to samo City co kiedyś

Problem jest taki, że my też nie jesteśmy już tym Liverpoolem co kiedyś.

1 polubienie

City i Arsenal ujebie puknty na Tottenhamie.

Gdybym miał stawiać pieniądze to postawiłbym na to że wszyscy z top3 stracą jeszcze co najmniej 2 pkt

1 polubienie

Wróżenie z fusów odcinek 254. Ciul wie kto to wygra, ale szczerze jak nie Klopp to przestane oglądać piłkę na jakiś czas. Sprawiedliwość nakazuje footballowi oddanie królowi mistrzostwa, tak jak Messiemu Mistrzostwo Świata

ale czarne fiuty były po stronie Messiego. W tym przypadku są przeciwko

1 polubienie