Weź mi tu Panie nie zapeszaj
Odpukać, ale pamiętaj że równie dobrze w następnym meczu nam ktoś wypadnie i już nie będzie tak kolorowo - na spokojnie.
Marzenia. W ligę mistrzów też wierzysz? Liverpool zrobi swoje jak co roku czyli odda 1 miejsce na przełomie lutego/marca.
To ja mam pytanie. Skoro jesteś tak nastawiony na nasz zespół, że już im przewidujesz przegraną batalię to po co kibicujesz Liverpoolowi?? Jeśli w ogóle jesteś kibicem naszego klubu.
Bo to jest pajac. Nawet nie śmieszny tylko śmierdzi. Ot taki żywot, puścić bąka w autobusie pełnym ludzi i być z tego szczęśliwym.
To celowy troling. Żeby odwrócić klątwę. Tak samo robi @el_pistolero (w przypadku Flymfa mnie jeszcze śmieszy, a pistolero mnie irytuje swoją powagą)
Brighton wywalczyło remis z AV, dobrze, niech złapią trochę formę przed meczem ze Stoke.
cyt z devil page:
Jest serio aż tak źle? Nie oglądam bo pije
Wynik zły a nasza gra jeszcze gorsza
ja też piję i oglądam, na trzeźwo się nie da
Juz sa memy, ze Interim trenuje united, czy tam mysznited
Przecież mecz jeszcze trwa😬
I chłopcy z Portman Road
Bardzo fajne wyniki.
Newcastle punktuje United i Amorim chyba będzie najgorszym nowym trenerem w lidze, jego taktyka w ogóle się nie sprawdza.
Chelsea traci punkty z beniaminkiem i możemy powoli być spokojni o ich “pogoń” . Palmer stracił na jakości ostatnio.
Aston Villa również traci punkty na rzecz Brighton. Każda bramka strzelona Martinezowi wywołuje uśmiech.
A my jeszcze mecz zaległy… Co ciekawsze to już NUFC traci do smerfów 3 pkt.
Z innej beczki - mu też mamy interesujący kalendarz w lidze. ManU raczej łatwo pójdzie. Ale potem w mojej ocenie tricky wyjazdy do Brentford (które u siebie punktuje najlepiej w lidze oprócz nas - 22 pkt) oraz Notts.
“mysznited” ole! ja ciągle z ciebie śmieję się
Won do Championship gdzie wasze miejsce.
Nie wiem, która część jego wypowiedzi bardziej odklejona - to, że my na 100proc spuchnięty czy to, że United GŁÓWNYM kandydatem do mistrzostwa
To chyba sarkazm był, na ich stronie już jest beka z typów mówiących, że spuchniemy
W Myszogrodzie wieczny karnawał.
Mnie zawsze bawi czytanie komentarzy na stronie kanonierzy.com. W LM nigdy nie wygrali, w finale ostatni raz byli 18 lat temu. Premier league wygrali ostatnio 20 lat temu. A uważają, że Arsenal jest lepszy od Liverpoolu… Zero obiektywizmu. Słabość United jest porażająca. Aż trudno uwierzyć, że można wydać tak olbrzymie pieniądze i być bliżej strefy spadkowej niż top4
Różnica między nami a Arsenalem jest bardzo prosta.
My nawet w “okresie smuty” czyli lata 90-te wygraliśmy FA Cup oraz Carabao czyli to co Arsenal w ostatnim 10 leciu-bez Pucharu Ligi.
A potem w pierwszej dekadzie XXI wieku, gdzie też za różowo nie było, potrafiliśmy zdobyć pucharowy tryplet z sukcesem na arenie europejskiej oraz oczywiście LM czego oni nawet w czasach świetności Wengera nie potrafili zrobić.
I tak! czekaliśmy na tytuł mistrza Anglii 30 lat ale oni czekają też już 20 i jak dobrze pójdzie to jeszcze ta passa długo potrwa a my mamy szansę po 5 sezonach znów podnieść za wygraną w PL.
Ogólnie Kanonierzy to 3 siła w historii angielskiej piłki klubowej (oszustów nie liczę!) ale do nas i “mysznited” podjazdu nie mają w szczególności jeżeli chodzi o trofea zagraniczne.