Premier League 2024/2025

Zobaczycie po przerwie jeden aut wybijany będzie 1 minutę a potem doliczone z 2 minutki.

A jakie to klarowne sytuacje stworzył sobie Arsenal w tej pierwszej połowie? Oddali jeden celny strzał, łącznie ze wszystkich prób mają XG na poziomie 0.3. Wpadło im więcej niż powinno. Nie powiem, że Tottenham na coś zasługuje, ale gra Arsenalu na poziomie naszej wczorajszej pierwszej z Forest. Za to skuteczna, a to się ostatecznie liczy. Na Tottenham nie liczę.

A zasługuje ? Jeden strzał na bramkę ? Grają taką padlinę i prowadzą fartem.

A Ty serio myślisz, że sędziowie w tej lidze ustawiają spotkania? Człowieku, Ty nigdy błędu w życiu nie popełniłeś? Czegoś nie zauważyłeś? Nie pomyliłeś się? Błąd rzecz ludzka.

Te Twoje teorie spiskowe są wręcz żałosne.

No wiesz, patrząc na to jak sędziują w meczach z udziałem Liverpoolu, to odważna teza postawiona z Twojej strony…

1 polubienie

Zobacz jak na początku sezonu sędziowie uczciwe sędziowali mecze Arsenalu i jak jest w ostatnich tygodniach. Wytyczne zmienili w trakcie sezonu?

To są Derby więc nie skreślajmy Spurs-liczę na 2:2 :blush:

Nie no błagam, a Ty sądzisz, że sędziowie nie ustawiają meczów, nie mają swoich sympatii, nie gwiżdżą stykówek dla drużyny, którą lubią bardziej? To jest dopiero teoria spiskowa. Ćpun david coote (specjalnie z małej) jest odpowiedzią i idealnym przykładem kto ma rację.

2 polubienia

Czyli Ty jednak serio w to wierzysz, brak słów.

No tak, bo sędziowie w tym sezonie w ogóle nie pomylili się na niekorzyść Arsenalu, w ogóle.

I powiedzcie mi, co Ci sędziowie mieliby osiągnąć, gdyby to Arsenal wygrał tytuł?

No to dziwne, że dziś Hooper sędziuje przeciwko Tottenhamowi, patrząc na zeszłoroczny mecz Liverpoolu z tym zespołem.

Ale łapiecie odklejki.

1 polubienie

Hooper to obiektywnie najgorszy sędzia w Anglii i to ci powie każdy kto się zna na sędziowaniu np. Targowski. Dlaczego jego delegują na tak ważne derby?

1 polubienie

jak chcecie róbcie ss, może będziecie mieli okazję się pośmiać na koniec sezonu. Ja mam swoje doświadczenie z sezonów 18/19 i 2021/22, gdzie widziałem dziwne rzeczy.

Gratulacje dla Arsenalu, tak jak mówiłem niestety nie zatrzymają się na wiosnę. A my już mamy zadyszkę i co gorsze zaraz kolejny remis z Brentford

Ale sie pięknie to Newcastle odpaliło.

1 polubienie

Chyba subiektywnie, bo to, że Ty tak uważasz, czy jakiś Targowski (kto to w ogóle jest) nie znaczy, że tak uważają wszyscy lol

2 polubienia

Akurat nie pisałem o tym, że Hooper lubi Tottenham czy nie. Odnosiłem się jedynie do tego fragmentu o tym, że sędziowie nie ustawiają spotkań i że to co robią to tylko błędy itp. To jest totalne odklejenie jeśli tak uważa osoba, która śledzi ligę przynajmniej 6 miesięcy.

1 polubienie

No nie, dla mnie totalnym odklejeniem jest to, że ktoś serio uważa, że sędziowie mogą ustawiać mecze na takim levelu jak PL w 2025 roku lol

Błędy to po prostu rzecz ludzka i tyle.

Sędziowie się mylili, mylą i będą to robić, bo są tylko ludźmi. A dopisywanie, że robią to ciągle na korzyść Arsenalu, City, Chelsea, czy Liverpoolu jest bezsensu.
Wejdziesz na stronę Arsenalu czy MU i tam pewnie jest tak sama narracja, tylko, że gwiżdżą przeciwko nim, taka prawda.

1 polubienie

@kuczq @el_pistolero czyli dacie sobie spokój z forum do konca sezonu?

3 polubienia

Prawda jest bardziej prozaiczna.
Sędziowie w Anglii są poprostu piekielnie słabi.
A mega szybka liga jeszcze to uwydatnia.
Są słabi a jednocześnie jako związek zadufani

4 polubienia

Ja nie mam problemu przyznać, że w sezonie mistrzowskim liverpoolu gwizdano pod nas. W kolejnych już pod City

To samo byś pisał jakbym ci dwa miesiące temu powiedział, że Coote ćpał w przerwie między meczami co nie?

Ale to jest pojedynczy przykład tylko. Na całe 33 lata PL jeden Coote coś takiego zrobił.
W sumie zaraz napiszesz, że reszta też tak robi, tylko jeszcze ich “nie złapali” XD. Oj kuczq, kiedy Ty się ogarniesz.